Престъпление ли е да влезеш с колело в поща?

 
1

Престъпление ли е да влезеш с колело в учреждение, дори в поща? Според някои хора явно да.

Получихме сигнал от момиче във Варна, което е било изблъскано насила заедно с колелото си от охраната на пощенски клон. Причината е велосипедът й. За щастие няма сериозни щети и травми, но за нещастие подобни случаи не липсват в ежедневието.

Колело
Снимка: inhabitat

 

“Работя в книжарница и често ми се налага да получаваме книги по пощата! Отивайки да взема книги от централна поща, влязох с велосипеда си защото огледах навън и нямаше къде да го заключа. Веднага ме посрещна охраната на фирма “VIP security” и ми каза веднага да изнеса велосипеда си. Попитах къде да го оставя? Отговориха ми, че не е тяхна работа! Спора стана груб когато “дамата” от охранителната фирма започна да ми блъска колелото, извика и подкрепление (оказа се неин мъж) и двамата дружно ме засилиха по рампата за инвалидни колички. Бяха изключително груби и с думи и физически! Заплашиха ме, че тя докато е на смяна, аз в пощата няма да вляза, с или без колело! От страна на мъжът й получих намек, че знае къде работя!
Последствия: не взети книги, изгубени 40 минути в разправии, счупено стъкло на моб. телефон и повредена степенка. И болки в крака от блъснато на колелото, опитвайки се да го удържа.”

   

1 коментар

  1. Това са служители на същата фирма, която стои зад УБИЙСТВОТО на Нягол Петров в Гранд мол, през март 2015.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.