Социална кампания, осъществяваща мечти

0


Дата на събитието: 27.08.2015

Сподели

Shares

лети повече

И тази година клуб „Лети независим”, в партньорство с „Асоциация на пилотите и инструкторите по парапланеризъм”, организира социалната кампания „Лети повече”. Тя е насочена към хората в неравностойно положение, като им предоставя възможността да полетят безплатно с парапланер. Кампанията има за цел да провокира хората да направят нещо, за което са мечтали, но са смятали за непостижимо.

Желаещите да участват трябва да изпратят кратък текст (до 2000 символа), със заглавие „Искам да полетя”, отговарящ на въпроса: „Защо искате да полетите и какво е полетът за вас?” на имейл: flymore@sky-camp.com и да посочат: име, телефон, имейл, ЕГН, специфични изисквания за полет и информация за принадлежност към дадена група.

лети повече

Полетите ще се извършват от 27-и август до 30-и септември в района на град Сопот. Организаторите не поемат транспортните разходи. Към момента има 26 свободни места за тандемни полети с парапланер, които ще бъдат запълвани поред на изпращане на писмата.

Кампанията е насочена към:
• Младежи, излезли от социални домове
• Хора с физически увреждания
• Хора със зрителни проблеми
• Хора със слухови проблеми
• Самотни и многодетни майки
• Бежанци
• Наркозависими на лечение

Срокът за кандидатстване е до 4-и септември 2015г.

лети повече

Клуб “Лети Независим” си запазва правото да променя, премества и изменя изцяло или частично предоставената информация или да добавя нова.

Ако подкрепяте кампанията и искате да помогнете на още много мечтаели да полетят – свържете се с организаторите и станете партньор на инициативата. Вашето съдействие ще помогне за ежегодното ù осъществяване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.