Изследовател на мечти

0
 

Сподели

Shares

Ваня Митова, известна повече като Ванчела, е с усмивка, която трудно ще забравите, ако сте срещали някъде. Тя е на 32 години, от София, и се подвизава на много сцени. Водеща е в радио и телевизия The Voice, където представя музикалните новини и има авторско радио предаване за клубна музика и култура. Освен в света на музиката, напоследък тя навлезе и в този на изследователите. Ванчела е част от екипа на втория сезон на предаването „Explore Bulgaria” на National Geographic Channel. Нейната задача, освен да открива интересни места в страната, е да изследва мечтите на хората.

Следвайки своите мечти, освен до изследовател на „Explore Bulgaria”, Ванчела е достигнала и до фотографията, рисуването, дори до анимацията, участие в приключенския университет Red Bull JOURNEYversity и водене на фестивала за парапланеризъм “Въздухария”. В момента тя продължава да се движи плътно по петите на мечтите си и иска те да я отведат към едно синьо лято, пълно с пътешествия с приятели на места, на които никога не е стъпвала. Преди да се гмурне в лятото обаче, тя стъпи на още едно ново, но не място, а колело – българската иновация halfbike, с която определено си допаднаха от раз.

Ванчела

Повече за Ванчела и мечтите, които изследва и следва, ще разберете от интервюто с нея в брой Лято 2015 на Списанието. Ще го познаете лесно – по синята лятна корица с изследователката и българското байк изобретение halfbike.
Ако сте го пропуснали, свържете се с нас и ще го получите на преференциална цена. А за по-сигурно, най-добре се абонирайте.

Списание 360°, Лято 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.