Форум за опазване на незастроените плажовеДата на събитието: 20.07.2015
0

плаж

На 20.07.2015 (понеделник) в Бетахаус, София ще се проведе граждански форум „Участие за природа”.

Участие във форума могат да вземат всички неправителствени организации или граждански групи, работещи по някоя от следните теми: опазване на последните незастроени плажове по Българското Черноморие, зелена градска среда, законност и ефективност в политиките за управление на отпадъците.

Целта на форума е участниците да споделят опита си, успехите или трудностите, през които са преминали. По този начин организациите ще обменят идеи и ще потърсят начини за предприемане на мерки, които да подобрят работната ефективност. Освен това на форума ще бъдат обсъдени най-ефективните механизми за гражданско участие, а отделните групи ще имат възможност да се запознаят помежду си и да обсъдят стратегии за общи действия.

„Участие за природа” ще се проведе в две части. В първата ще бъдат представени участниците и целите на срещата пред медии и ще бъде проведена дискусия относно механизмите за гражданско участие. Втората част е затворена за външни лица, а участниците ще проведат дискусии по работните теми и ще обменят опит по групи.

Повече информация можете да получите на страницата на форума или на сайта на Българска фондация Биоразнообразие.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.