Съветите на Camouflage: Сандали

    0
     

    Сподели

    Shares

    Teva

    Няма нужда да сте боси по асфалта, ако искате краката ви да дишат. Нашите приятели от Camouflage.bg – истински експерти по „оцеляването“ със сандали – ни споделиха няколко полезни съвета:

    » Задължително си вземете сандали с половин номер по-голям от вашия – ако се спънете, това ще ви спести болезнени наранявания на пръстите, и особено на палците

    » Ако тепърва “прохождате” със сандали на планина, пробвайте първо как се чувствате на по-лек терен – най-вероятно ще отнеме време, докато глезените ви привикнат с натоварването, особено ако сте с тежка раница

    » В градски условия сандалите лесно добиват неприятна миризма – изплакнете ги вечер с течен сапун и хладка вода, за да спестите на себе си и на околните кофти усещания

    » На плажа задължително обувайте сандалите с чисти крака – пясъкът се полепва под каишките и прежулва кожата особено гадно

    » И разбира се, завинаги забравете съчетанието сандали с чорапи

    За да не сме голословни, подбрахме три изпитани модела на Teva – според нуждите и портфейла си – на които може да разчитате:

    TEVA

    Hurricane 3 – базов модел на Teva, изключително лек и удобен. Подходящ е за преходи на къси разстояния, за плаж или разходка в парка. Повече за тях тук: дамски модел, мъжки модел.

    Hurricane XLT – едни от най-популярните сандали на Teva, със специална технология Shoc Pad, която предпазва петата и в съчетание с по-дебелата подметка „обира“ неравностите и осигурява максимален комфорт дори на дълги разстояния. Повече за тях тук.

    Tanza – „тежката артилерия“ на Teva. Моделът е и с по-добре изявен Shoc Pad, и с него можете да ходите по всякакви терени. Повече за тях тук.

    Сандалите Teva можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

    Магазин Camouflage.bg
    Магазин „Камуфлаж“

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.