Сандали Tanza – „тежката артилерия“ на Teva

0
 

Сподели

Shares

Ако има сандали, с които можете да ходите навсякъде, включително и във водата, това със сигурност е Tanza – „тежката артилерия“ на Teva.

Сандали Tanza

Всички сандали на Teva имат много добро сцепление и на хлъзгави повърхности, и на каменисти терени, но това, което отличава Tanza е USS три точковата система и иновативната технология, използвана при направата на подметката, т.нар. Spider технология.

Съвет от Camouflage.bg:

Задължително си вземете сандали с половин номер по-голям от вашия – ако се спънете, това ще ви спести болезнени наранявания на пръстите, и особено на палците

Моделът е и със силно изявен Shoc Pad, който „тушира“ ръбове, камъчета и неравности, като осигурява максимален комфорт дори на дълги разстояния. А ако наистина сте решили да ги изпробвате във водата, с Tanza ходенето по дъното на реката ще ви се стори лесно като ходене по пясъчен плаж.

Специално за дамите има шарени разцветки, като освен в цвета, дамските модели се различават и в широчината на подметката.

Сандали Tanza

Цена: 169,90 лв.

Повече за сандалите тук

Сандалите Tanza от TEVA можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Сандали Tanza

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.