Премиера на колоездачния филм „UnReal” в София

0


Дата на събитието: 05.07.2015

Сподели

Shares

„Unreal” е нереалният колоездачен филм, чиято световна премиера се състоя само преди няколко дни. За да преживеем и ние една нереална вечер, нашите приятели от Concept Creative, със специалната подкрепа на магазин Drop In Bike и Trek България, организират „Неделна кино вечер”. Те ни канят да споделим най-вълнуващите запечатани моменти от колоезденето и на родна земя.

Unreal

Организаторите обещават силни байк емоции, които няма как да бъдат забравени. За това, без да забравяте каските си у дома, наминете през градинката на НДК – ние ви обещаваме, че няма да искате да си тръгвате.

Не се съмняваме, че обещанието ще бъде изпълнено, защото филмът е създаден от две от най-големите продуцентски студия за екстремни филми – Teton Gravity Research и Anthill Films и само за няколко дни е успял да завладее хиляди фенове.

Пренасянето във вълнуващия свят на „Unreal” ще се случи в Summer Scene „One More Кино”, тази неделя (05.07.2015 г.). Вратите на киното ще бъдат отворени в 19 ч., а за да се настроите на подходящите екстремни вълни, организаторите ви дават един час и пускат прожекцията в 20 ч.

Леко загатване за това, което можете да очаквате – вижте в официалния трейлър на „Unreal” – най-дългоочакваният байк филм за годината:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.