Goddess Grooves vol.3

0


Дата на събитието: 21.05.2010

Сподели

Shares

Партитата Goddess Grooves успяха да се наложат като запазена марка за хармонична звукова и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). В последното за сезона трето издание, момичетата от Global Vision Circle ще “хармонизират” клуб TWINS – и по-специално голямата му открита тераса.

Goddess Grooves vol.3 е посветено на зелената кауза и екологичното съзнание. На 21 май (петък) обширната открита тераса на клуба ще се превърне в прекрасна лятна веранда, заслуга за което ще имат декорите – дело на The Rain Army.
Зад пулта ще застанат диджейките Olaija, Jaya, Freakkita, Ellesse и Birdy, които ще ни радват с разнообразни ритми от всички краища на света – босанова, афробийт, реге, фънк, латин джаз, фънк, дъб и самба. Всички смели импровизатори пък ще имат възможността да изявят вокални или инструментални възможности. Визията ще е дело на Анната, която ще се погрижи образите, в съзвучие с музиката, да извикат лятото, а с него и позитивното ни настроение.
Може да се включите в рисуването на ръчно направени сапуни от натурални масла или просто да се сдобиете с такива. Хапването и чайовете са осигурени от Веда Хауз, а свежи летни коктейли ще ви чакат цяла вечер на бара. Партито по традиция е NON SMOKING EVENT и започва веднага след края на работния ден.
Начало 20:00, вход: 6 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.