Osprey за всеки гръб

    0
     

    Сподели

    Shares

    Osprey

    Правени в началото само за специални клиенти по поръчка, раниците Osprey днес са се превърнали в добре позната марка по цял свят. Те са създадени с много мисъл и внимание към детайла, а в производството им са вложени иновативни технологии и модерен дизайн.

    Раждането на марката Osprey е през 1974 г. в Калифорния. Създателят на първите раници е искал да приложи своя пионерски дух, използвайки най-високите технологии за времето си, и така да направи раници, които да бъдат носени от най-високите планини до най-отдалечените острови по света. Четири десетилетия по-късно със сигурност можем да потвърдим, че му се е получило. Логото с грабливата птица (Орел рибар за незапознатите) можем да видим както в най-затънтените, диви места, така по претъпканите летищата на големите мегаполиси.

    Освен къде ли не по света, раниците Osprey започнаха да набират популярност и в България. Hiking серията на марката може да бъде намерена в онлайн магазина Gorgona. Четирите модела, които се предлагат там, са с ниско тегло и от висок клас. Има модел, който е създаден специално за жени, такъв, който се отличава с ниското си тегло, друг за дълги преходи, както и функционална, универсална раница.

    Раница Osprey Exos
    Раница Osprey Exos

    Олекотен модел Exos – 48 и 58 литра
    За тази раница от Gorgona казват, че е лека, без да са направени никакви компромиси с качеството й. Вариантът й от 58 литра тежи само 1090 грама. Обещанието е, че с нея ще се движите бързо и леко. В производството й са използвани иновативните системи ExoForm™ и hipbelt с двойна мрежеста конструкция за удобно и стабилно закрепване и прилепване с ниско тегло. Гърбът пък е проветрив и при него е приложена системата AirSpeed™, за да бъде по-прохладно в горещите дни и да се избягва изпотяването. Вместо подвижния, плаващ капак пък е използвана друга хитрина – тя е разработена специално за Exos и позволява увеличаване или намаляване на капацитета, без излишно утежняване. За тази раница, всички нейни екстри и иновации, може да се пише много, но ако искате да я видите в различни изгледи и да научите повече за характеристиките й, най-добре вижте описанието й в Eshop-gorgona.com.

    Раница Osprey Kestrel
    Раница Osprey Kestrel

    Раница за дълги преходи Kestrel – 38 и 48 литра
    Osprey има специален модел, който осигурява едновременно нужния обем, лекотата и удобството за дългите преходи в планината. В Kestrel са вложени високи технологии като уникалната система Stow-On-The-Go™ за прикачване на инвентар – щеки, пикели и други. Раницата има и удобни странични джобове, с които нещата, които искате да ви бъдат под ръка, ще са лесно достъпни. Снабдена е и с вграден дъждобран, който се вади бързо и лесно, дори в движение. За да не се налага да спирате дори, когато сте жадни, е помислено и за възможността за поставяне на резервоар за вода (т.нар. camelbag). Osprey Kestrel има и удобен дишащ гръб със система Airscape™ и джобове на кръстния колан. Повече за нея можете да научите от Eshop-gorgona.com.

    Дамска раница Osprey Kyte
    Дамска раница Osprey Kyte

    Специално за жени – Кyte – 36 литра
    Раницата Kyte е създадена, съобразявайки се със спецификите на женската фигура. Тя е предназначена за всякакъв вид преходи при различни метеорологични условия. В дъждовно време раницата е защитена от вграденият дъждобран, а през горещите дни регулируемият гръб AirScape™ осигурява отлична вентилация. Теглото й е 1350 грама за нейните 36 литра вместимост, а повече за Osprey Kyte можете да научите от тук.

    Раница Osprey Talon
    Раница Osprey Talon

    Универсалната раница Talon – 33 литра
    В Hiking серията на Osprey, която се предлага в България, е включена и универсална раница. Нейната идея е да отговаря на нуждите на различни хора при повече видове ползване. Тя е идеална, ако не искате да имате отделна раница за всеки спорт, по който сте запалени. С Talon може да ви е еднакво удобно, когато сте на еднодневен преход в планината, карате колело или просто пътувате. Раницата е с изключително високо качество на изработка, здравина и много ниско тегло (840 грама). Повече за нея можете да научите от Eshop-gorgona.com.

    Всички Hiking модели на Osprey се предлагат от българския онлайн магазин Eshop-gorgona.com. Към тях можете да поръчате и резервоар за вода от същата марка, а доставката ви ще бъде безплатна – за всичко над 99 лева тя не се начислява.

    Хубавите неща обаче не свършват до тук. Само през месец април 2015 Gorgona и списание 360° ви дават 15% отстъпка за всички раници Osprey, които поръчате от сайта. Намалението е специално за феновете на 360° и важи при въвеждане на код „ospray360“ в полето за отстъпка.

    Osprey

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.