Часовници и гривни за активни

0
 

Сподели

Shares

Гривните и часовниците вече не са това, което са, поне не и след разработките на Garmin, които излязоха на пазара.

VίvoFit и VίvoActive

Спортните гривни или часовници, наречени още активити тракери, от серията VίvoFit и VίvoActive крият неподозирани възможности за скромните си размери и ненатрапващ се дизайн. Тяхната основна цел е да помогнат на притежателя си да бъде по-активен и здрав.

VίvoFit2
VίvoFit2

VίvoFit2 е един от най-новите продукти на Garmin. Aктивити тракерът изучава активностите през денонощието и мотивира с персонализирани дневни цели. Екранът му е винаги активен – 24/7, показвайки стъпки, калории, изминато разстояние и други. Има осветление, което позволява да видите статуса си на тъмно, а лентата за неактивност сигнализира звуково, когато се появи, за да напомни, че седите от дълго време. Сдвоете Vίvofit2 с пулсомер при фитнес активности, или оставете нещата както са с измерване на време, разстояние и скорост.

VίvoFit2

VίvoFit2 е снабден с:
Лента за неактивност със звуково предупреждение. Тя напомня да сте активни през деня чрез изобразяване на червена лента и звук след един час неактивност. Допълнителни сегменти се явяват на всеки нови 15 минути неактивност. Просто походете няколко минути, за да махнете лентата.
Осветление на екрана. Така може да включите осветление, за да видите часа или статуса си и на тъмно.
Таймер за активности. Записва активностите със или без пулсомер.
Следене на активности. Брои стъпки, калории и изминато разстояние.
Дълъг живот на батерията – над 1 година.
Водоустойчивост. Това го прави подходящ дори за плуване. Може да бъде под вода до 5 ATM. Така няма нужда да го сваляйте дори под душа или в басейна.
Автоматично синхронизиране със сдвоено мобилно устройство в определени часове на деня, например при достигната цел и др. По този начин можете да виждате пълна картина на вашите активности. Мобилното приложение, с което става свързването, е Garmin Connect. С него можете да преглеждате и споделяте вашия прогрес.

За друга спортна гривна на Garmin – VivoSmart, и тестовете, които й направихме, можете да научите от тук.

VίvoFit2

VίvoActive
VίvoActive

Часовникът VίvoActive е друг нов продукт на Garmin, който насърчава активността и е изключително полезен малък уред за навигация, който е навсякъде с вас. Накратко, VίvoActive е GPS смарт часовник за активен живот.

Този ултра тънък и лек „умен“ часовник е с тъчскрийн с висока резолюция. Идва с вградени приложения за бягане, каране на колело, голф, плуване, следене на активност, които ви помагат да имате поглед непрекъснато върху вашия статус, дори когато сте далеч от телефона си. VίvoActive вибрира, когато ви звъннат, получите sms и др., безжично се синхронизира с мобилното приложение Garmin Connect™ Mobile и има живот на батерията до 3 седмици. Може да персонализирате безплатно изгледа на часа, да свалите още приложения и джаджи от Connect IQ store на Garmin.

VίvoActive

VίvoActive е снабден с:
Ултра-тънък екран с висока резолюция, видим под директна слънчева светлина. Той има и цветен тъчскрийн.
GPS, вграден в устройството
SMART нотификации. Когато сдвоите часовника със смартфон, леки вибрации ще ви уведомяват, че имате входящо обаждане, sms, имейл или среща в календара, плюс нотификации от социални мрежи и други приложения. Стига да желаете, разбира се.
Функция RUNNING (БЯГАНЕ). Тя следи скорост, време и разстояние.
Функция GOLFING (ГОЛФ) CYCLING (КОЛОЕЗДЕНЕ). Измерва време, разстояние и скорост.
Функция SWIMMING (ПЛУВАНЕ). Следи разстояние, скорост и замах.
ACTIVITY TRACKING (СЛЕДЕНЕ НА АКТИВНОСТ). Брои стъпки, изгорени калории и изминато разстояние през деня. Лента за неактивност пък ви мотивира да се раздвижите, ако сте се заседяли твърде дълго.
AUTO SYNC. Часовникът се синхронизира автоматично със смартфон в ‘стратегически’ моменти през деня.
CONNECT IQ. Безплатно сваляне на приложения за изглед на часа, джаджи, полета за данни и други приложения от Connect IQ store на Garmin.
GARMIN CONNECT™. Синхронизиране с Garmin Connect за запаметяване, планиране и споделяне на прогреса ви и присъединяване към онлайн предизвикателства.
BATTERY LIFE. Акумулаторната батерия издържа с всичките ви активности до 3 седмици в режим часовник/активити тракер, а до 10 часа при ползване на GPS.3

VίvoFit и VίvoActive

VίvoFit, VίvoActive, както и всички останали продукти на Garmin, можете да намерите в Garmin.bg и дистрибуторската мрежа на компанията.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.