Оцеляване на ръба на човешките възможности в Аляска

0
 

Сподели

Shares

Главата на семейство Браун, Били Браун е роден в заможно семейство във Форт Уърт, Тексас. Едва 16-годишен, той губи своите майка, баща и сестра в самолетна катастрофа. Съкрушен, той напуска Тексас и започва пътуване из страната докато не среща съпругата си, Ейми. Двамата заминават за Аляска, където се радват на свободата си и създават дом за седемте им деца.

Това е началото на историята на семейство Браун, което живее в Аляска и е повод за създаването на поредица на Discovery Channel – „Дивото семейство от Аляска”.

Discovery Channel – „Дивото семейство от Аляска”

Семейство Браун признава, че наскоро домът им е сринат и изгорен, защото е бил построен на държавна земя. Разстроени от случилото се, Браун взимат решение да не се предават като се върнат обратно в цивилизацията, а да отидат още по-навътре в дивите части на Аляска, където да продължат живота си. Земята им се намира в района на Къпър Ривър Вали – една от най-отдалечените точни на Аляска. Температурите в местността падат до -60 градуса по целзий през зимата.

ВИЖ ОЩЕ за поредицата тук.

Дивото семейство от Аляска

Поредицата представя как кланът Браун се бори с времето и наближаващата зима, за да построи дома си отново. Всеки един от членовете на семейството дава всичко от себе си, за да изградят заедно новата си къща, която да ги предпази от суровите условия в мразовитата местност. Падането на температурите и намаляващият ден правят задачата им още по-тежка. Волята и желанието им да съхранят начина си на живот от десетилетия обаче ги кара да сторят невъзможното.

Можете да се потопите в необикновения живот на „Дивото семейство от Аляска” всяка вторнична вечер от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.