Horizon Festival с трето издание през март в Банско

0


Дата на събитието: 07.03.2015

Сподели

Shares

И тази зима ще бъде вълнуваща с третото издание на фестивала за електронна музика Horizon, който ще се завърне в Банско от 7 до 13 март. В рамките на една седмица освен да покарате здраво по пистите, ще можете и да чуете на живо над 80 артисти от световните хаус, техно, бас и хип хоп сцени, сред които хаус и техно легендата Moodymann, Submotion Orchestra, британският талант Ben UFO, най-успешният български изпълнител на електронната сцена KiNK, Move D и номер 1 геридж диджей в света според списание Mixmag – DJ ЕZ. Програмата включва още реге изпълнителите Congo Natty и Mungo’s Hi-Fi, соул и аренби сензацията Fatima and Eglo Band, както и Egyptian Lover, Pearson Sound, Fliptrix, Ant TC1, Foreign Concept и много други обещаващи артисти от ъндърграунд сцената.

Horizon Festival 2014

Horizon Festival 2015 е селектиран в множество класации на най-добрите световни фестивали, сред които Топ 5 бутикови фестивали на Pulse Radio, Най-добър фестивал в чужбина на UK Festival Awards, Топ 10 – март на Resident Advisor и Най-добър фестивал на закрито на European Festival Awards. Фестивалът ще се случва на повече от 20 локации, сред които освен най-добрите клубове и барове в града, ще бъдат и таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и индустриално подземно хале.

Horizon Festival

Цени на билетите:
Full Pass (за целия период на фестивала) – 100 лв.,
Четиридневен (6-9 или 10-13 март) – 60 лв.
Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и Boardshop. На сайта HorizonFestival.bg можете да закупите пък специални пакети с хотел и лифт карта.

Horizon Festival 2014

Повече информация за фестивала – има тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.