Влез във форма: Мултитренажор с ленти

0
 

Сподели

Shares

Как да постигнете добра форма, благодарение на само и единствено на собственото си тегло?

МУЛТИТРЕНАЖОР С ЛЕНТИ inSPORTline Basic

Чудесна фитнес принадлежност, която ви позволява да тренирате цялото си тяло с помощта на собственото тегло. Благодарение на това, че е лек и компактен, с него може да тренирате у дома, в градината, в парка или докато сте на почивка. Тъй като тренажорът работи на принципа на тренировка със собствено тегло, той предпазва ставите и сухожилията от нараняване. Може да бъде монтиран бързо и лесно почти навсякъде – на врата, дърво, трапец или друга опорна точка, и се регулира на четири различни дължини. С мултитренажора укрепвате и тренирате лесно и ефективно всички мускулни групи, независимо дали сте у дома или сред природата.

Тренировъчна бустер система InSPORTline Basic Multitrainer

+ Анатомично оформени ръкохватки
+ Допълнителни ленти към ръкохватките за поставяне на краката

Ниско тегло – 740 г
Капацитет на натоварване – 200 кг
Максимална дължина на лентите – 132 см
Минимална дължина на лентите – 82 см
Ширина на ръкохватките – 11 см
Цена: 36 лв.

ВИЖ ОЩЕ: Как да приложите мултитренажора на практика и други специализирани упражнения за добра физическа форма, подбрани и демонстрирани от треньора Александър Кирилов

МУЛТИТРЕНАЖОР С ЛЕНТИ inSPORTline Universal – Army

Мултифункционална система от ленти за укрепване на тялото чрез използване на собственото ви тегло, с която лесно контролирате натоварването на дадена част от тялото. Системата се състои от лента, която лесно може да бъде прикачена към врата, дърво, стена или където пожелаете. Краищата на лентата са снабдени с удобни меки ръкохватки. Лесна за употреба и високоефективна, системата е отличен избор за тренировки, без ограничения от време и място.
Мултитренажор с ленти insportline-927
+ Торбичка за съхранение и пренасяне
Капацитет – 150 кг
Цена: 119 лв.

Мултитренажорите ще намерите в магазини Яко.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.