Нощта на скоковете 2015

0


Дата на събитието: 10.01.2015

Сподели

Shares

Зрелищното мотошоу “Night of the jumps” отново ще бъде в София. Датата е 10-ти януари 2015, а мястото – „Арена Армеец“.

Night of the jumps

По време на Гран При България Супер Финал Голд Къп Night of the Jumps ще можем да видим изпълненията на топ мотоциклетисти от три континента, а организаторите от Българска федерация по мотокрос обещаваха трикове, които не са били представяни досега.

Night of the jumps

Вече е готов и стартовият списък с участниците за “Night of the jumps”. Ето ги и тях:

– Хавиер Винегас (Чили) – първата си световна титла печели през 2011 година в България. Участник в X-Games и Red Bull Х-Fighters.
– Джеймс Картър (САЩ) – занимава се с моторни спортове и фрийстайл от 18 години. За първи път ще кара в България.
– Роб Аделберг (Австралия) – участник в Red Bull Х-Fighters, където има златен медал. И той ще дойде за пръв път в България.
– Джоуел Браун (Австралия) – първият състезател, който е направил беклфип над прелитащ под него самолет. Шампион на Австралия за 2013 година.
– Стив Съмърфелд (Австралия) – многократен шампион в австралийските състезания по фрийстайл. За пръв път ще бъде в България.
– Майкел Мелеро (Испания) – световен шампион за 2014. Добре известен на българската публика с участието си тук в последните три години.
– Петр Пилат (Чехия) – най-младият и най-високият участник в шоуто, на 23 години и 191 см. Добре познат и обичан от българската публика. Един от най-добрите изпълнители на бекфлип в света.
– Брийс Изо (Франция) – печелил е бронзовото отличие в световния шампионат през 2010 и е бил победител в бразилските X-Games.
– Давид Риналдо (Франция) – световен шампион за 2013 година. Падане и контузия във финала му попречиха да зарадва българската публика както обикновено, но тази година Риналдо е в топ форма и е готов за зимната битка в „Арена Армеец“.
– Хосе Миралес (Испания) – известен още като “El Loco” (Лудия). Миралес спокойно може да се нарече „дядото“ на испанския фрийстайл, който досега три пъти е радвал публиката в София със своите изпълнения.
– Масимо Бианкончини (Италия) – един от най-добрите в дисциплината „висок скок“, където в последните три години е непобедим. Рекордът му от София е 842 см., но подобряването на върхови постижения е част от неговия стил.

Night of the jumps

Зрителите на “Night of the jumps” в София, освен възможността да видят отблизо атрактивни мото скокове, ще имат шанса да спечелят и чисто новия седан Great Wall C30.

Night of the jumps

Късметлията, който ще спечели автомобила на Great Wall, ще се сдобие с просторен и компактен седан, който се отличава с богато оборудване и предоставя страхотен комфорт и при дълги пътувания. Автомобилът доказа своите качества и в състезанията от Световния еко рали шампионат през 2014 г., където спечели награди за горивна икономичност.

Night of the jumps

Билети можете да намерите на касите на залата и на eventim.bg.

Night of the jumps

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.