Зимни маски SCOTT: колорит и функционалност

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

Зимната маска е “прозорецът”, през който виждаме планината. Нейната роля никак не е лека. Тя трябва едновременно да притежава надеждна UV защита срещу слънцето, да не се запотява, да дава максимално широк зрителен диапазон, да прилепя добре към лицето и да е удобна. Огромното разнообразие от маски в магазините на Scott и аксесоарите за тях обаче гарантират изброените качества. Останалото е въпрос на личен избор.

Scott_goggles

Има модели за мъже, жени и деца, както и такива с различни екстри според спецификите на ползването и желанията. Включително има практични новости като система с GPS, която се вгражда в много от моделите маски. Има и възможност за сменяеми плаки според условията и регулиране на разположението им спрямо лицето.

asset Scott winter products

Новата LCG система на Scott позволява да сменяте плаките бързо и лесно, без да се налага да докосвате повърхността. Освен това плаките са с Anti-fog обработка против замъгляване, ACS система за вентилация и специална FIT-система на Scott, чрез която долната част на плаките може да променя позицията в 4 различни посоки, така че маската да е максимално удобна и да пасва перфектно на лицето. Маските идват в комплект с две плаки за различни условия.

Повече информация за маските в магазините на SCOTT може да намерите тук.
Goggles_Scott

Дизайните и функционалностите също са най-различни. Някои са толкова хитри и иновативни, че са обрали наградите на изложенията за зимни стоки като най-голямото например – ISPO в Мюнхен. При цветовете и формите също е интересно – изборът е наистина голям. В магазините на Scott преобладават марките Scott, POC и Okley, като от втората в магазина на ул. Козак има най-богата колекция маски и очила в България.

Scott_Goggles_pic_02

Recon instruments пък е система, която позволява активирането на вграден GPS, връзката със смартфон, пускане на музика и други екстри. Съвместима е с повечето модели.

Освен маските и изброените екстри за тях, в магазините на Scott има и много аксесоари и “резервни части” като допълнителни универсални плаки, с които да се чувствате максимално комфортно и под яркото слънце и в мрачното време.

Всякакви зимни атрибути и аксесоари можете да намерите на на ул. Козяк 14 (до Американското посолство), на бул. България 81-Б в София и Scott.bg.

Scott store 2

Ревю за различните модели шейни от SCOTT може да прочетете тук.
Ревю за airbag раниците на SCOTT може да прочетете тук.

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.