През зимата с мериносова вълна на гърба от Endura

0
 

Сподели

Shares

Едно от условията за комфорта на зимните забавления е правилната екипировка за защита от ниските температури. Топлината е важна. Гаранция за качествена термозащита докато караш ски, борд, велосипед или просто докато си навън в студа ти дава облеклото от мериносова вълна на шотландския производител Endura. Термобельото или т.нар базов слой при обличане в спортуването е това, което ти осигурява топлина и удобство.

Endura Baa Baa

Endura Baa Baa

Материалът
Ключовото в материала е неговият произход – чист марсеризиран вълнен плат от мериносова овца. Затова и Endura серията с тази материя се нарича Baa Baa. Специалната порода чифтокопитни са отглеждани именно заради вълната си, заради мекотата си и изключителните си качества. Термобельото от мериносова вълна е хит в колоездачното облекло. И това е повече от обяснимо. Чистата вълна е мека към кожата и не те „боцка”, „гъделичка” или „сърби”, така че да ти предизвика дискомфорт. Приляга естествено по тялото, запазва телесната топлина, изолира неприятната миризма при изпотяване и най-важното – няма опасност от настинки, защото попива влагата. Перфектно! Защото това е точно критерият, по който се оценява качественото термобельо.

Термобельо Endura от DragZone

Кройката
Baa Baa термобельото има модели с мъжка и дамска кройка. Зоната на подмишниците е направена от два отделни панела за по-широк диапазон на свободно движение. Всички шевове са прикрити за атлетичен и по-стилен външен вид и нещо много практично – няма етикет на гърба, който да дразни. Предвидливо, нали? Цветовете са универсални – черно и синьо, като за дамите има също така и в червено, а за мъжете – в кафяво.

Термобельо Endura от DragZone

За всяко време
Всъщност, термобельото далеч не е само за зимно време. Основната му идея е, че ти държи топло, но и охлаждащо, когато трябва. Плюсът е, че вълната ще остане топла, дори и когато е напълно мокра от спортуването.

Ако си активен спортист, значи си наясно колко важно е да подбираш дрехите, така че да се чувстваш комфортно и добре. Базовият слой дрехи от Endura са наистина подходящо решение.

Термобельо Endura от DragZone

Повече за продукта, наличните му цветове и специфики, може да разбереш в магазини DragZone, както и онлайн тук.

Още зимни предложения от Endura тук.

DragZone

Още от DragZone:
– Джобно яке Endura Pakajak
Как да превозим колелото си на дълги разстояния?
Да стягаме раницата за път
С бегач по асфалта
FX 7.4 Disc 2014 – повече от фитнес велосипед

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.