Walltopia започва строежа на Collider Activity Center

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

Българската компания Walltopia, която е световен лидер в производството на изкуствени катерачни стени, стартира мащабен проект в София. Името му е Collider Activity Center и представлява сграда, която събира иновативния бизнес с активните хора.

Walltopia

Общата й разгърната застроена площ от над 13 000 кв.м., а локацията – София Тех Парк. Централно място ще заемат изследователският център и централният офис на Walltopia. Сградата включва още активити център с разнообразни спортни зони, високотехнологични офиси, развлекателни и търговски площи.

Collider Activity Center

Сградата ще притежава висикоефективна климатична система, основана на активни охлаждащи греди и климатични камери, захранвана от енергиен център.

Архитектурният проект на Collider Activity Center бе избран чрез международен конкурс, в който взеха участие 369 проекта от 63 страни и е дело на холандския архитект Невил Марс.

Collider Activity Center

Началото на проекта вече е дадено. На 11-ти декември беше направена първата копка. По предварителни изчисления инвестицията в Collider Activity Center възлиза на 12 млн. лв., а очакваната дата за завършване е краят на 2016 година.

Boulderland
Boulderland

Друг иновативен проект на Walltopia, на който можем да се радваме в София, е Boulderland. Футуристична зала за катерене, една от най-модерните в света. Повече за Boulderland можете да научите от тук.

Следете 360mag за още информация от Collider Activity Center.

Boulderland
Boulderland

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.