Дневно и нощно откриване на сезона в Боровец

0
 

Сподели

Shares

Боровец открива ски сезона на 13-ти декември с двойно повече възможности за изкуствено заснежаване. В деня на откриването дневните лифт карти ще са на половин цена, а нощното каране – безплатно.

Боровец

Още за откриването на сезона можете да научите от тук.

От управата на курорта съобщиха, че покриването на пистите с изкуствен сняг вече е започнало и ще може да продължи в следващите седмици, съдейки по благоприятната метеорологична прогноза.

Боровец

Тази зима курортът е Х2. Подсигурен е с двойно повече оръдия за сняг и писти с изкуствено заснежаване, двойно по-мощна снегоутъпкваща техника и повече осветени писти за нощно каране. Любителите на фристайла пък ще се радват на два терейн парка – ПромоПарк Бороспорт на плаца пред хотел “Рила” и Сноу Парк Бороспорт в горната част на писта “Попангелов”.

Боровец

Повече за фрийстайл забавленията в Боровец можете да научите от тук.

Благодарение на всички новости, зима 2014-2015 в Боровец ще осигури нови възможности за феновете на ски и борд спортовете, а курортът ще бъде по-малко зависим от капризите на времето.

Боровец открива зимния сезон на 13 декември

Официално стартът на ски сезона в Боровец ще бъде даден на 13 декември (събота). Тогава, освен дневните лифт карти на половин цена и безплатното нощно каране, ще има и безплатни ски и сноуборд уроци за начинаещи, безплатен детски парк „Борокидс” и детска анимация.

За да се поддържат настроението и енергията, ще има кулинарни дегустации и много музика. Вечерта ще се включат и Стунджи и Елица с мистичната си музика, както и атрактивно факлено шоу на ски инструкторите на Бороспорт.

За повече информация следете 360mag, както и Borovets-bg.com.

Боровец открива зимния сезон на 13 декември

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.