Арсенал от топли дрехи на Marmot в Спотчето

0
 

Сподели

Shares

Есенно-зимен арсенал от топли дрехи в Спотчето

Когато става въпрос за надеждна екипировка за студената част от годината, едно от местата, които не бива да подминаваме, е магазин Спотчето, официалният вносител на марката Marmot. За качеството на Marmot всички сме чували, а ето и няколко по-конкретни предложения, които сме подбрали.

Есенно-зимен арсенал от топли дрехи в Спотчето

Това е гама от мъжки и женски поларени якета и клинове. Основно им предимство – якетата са от истински Polartec, или от Fleece, който не отстъпва по параметри. И разбира се подплатени с качеството на дизайн и изработка от Marmot. Моделите са изключително практични- топли, елегантни и издръжливи (това е и едно от предимствата на качествения флийс – не се деформира при пране, и топли повече и по-дълго).

Лек дамски полар – Flashpoint

Flashpoint Jacket

Лек и елегантен този модел поларено яке, изработено от Polartec® Classic 100 съчетава топлина и малък обем. Кройката е специално предназнчена за женска фигура. Поларът е перфектен за носене като междинен слой, под якето, през зимата или като външна дреха в хладно и по-сухо време. Както обикновено за стандарта на Marmot, дрехата има добри характеристики по отношение на изхвърлянето на влагата. Горната част на ръкавите е снабдена със закопчаващ се джоб за прибирането на дребни вещи. Страничните джобове с цип са подходящи за сгряването на ръцете Маншетите са еластични и имат предвидени дупки за палците, което предотвратява набирането на ръкавите.

Топлият вариант за дами, пухкав и шик – Flair Hoody

Flair Hoody

Ако искате да останете затоплени дълго време и да се чувствате комфортно докато практикувате любимите си занимания навън, изберете елегантния мек плюшен полар с качулка. Моделът Flair Hoody гарантира уют и се грижи за вашата топлина. Дрехата притежава закопчаващи се странични джобове, а предният цип е снабден с предпазваща клапа, добра защита от вятър.

Спотчето

Многофункционален дамски клин – Stretch Fleece Pant

Многофункционален дамски клин - Stretch Fleece Pant

Пръстите са проводник на студа. Освен здрави и топли обувки, се нуждаем и от надежден изолатор на краката, за да не изгубим топлината в ходилото. Дамският модел клин Strech Fleet Pant с атлетична кройка и плоски, заключени шевове предлага търсения комфорт при носене. Клинът е еластичен и прилепя перфектно към краката. Материята е мека и не дразни кожата. Освен като външен клин, дрехата може да се ползва и като термобельо.

Мъжки лек Polartec модел – Reactor Jacket

Reactor Jacket

Една класическа висококачествена изработка. Този полар е чудесен не само на външен вид, но и върши работата си безотказно, а тежи само 100 грама. Моделът Reactor Jacket е снабден с защитна клапа зад предния цип, която блокира мразовития полъх. Технологията Angel-Wing Movement™ позволява пълна свобода на движение. Подходящ е за носене като връхна дреха или като междинен слой, под дебело яке.

Есенно-зимен арсенал от топли дрехи в Спотчето

Мъжки топъл Polartec модел – Warmlight Jacket

Warmlight Jacket

Тежащ само 200 грама, моделът поларено яке Warmlight Jacket предлага перфектния баланс между тегло и топлина. Кройката и дизайнът го правят изключително практичен. Системата на закопчаване на полара е съвместима с водоустойчивите модели Palisades и Tamarack, което позволява допълнително оборудване при мокро и ветровито време.

Хибридно яке – Polartec с допълнително затопляне на гърдите – Variant Jacket

Variant Jacket

Този находчив хибриден модел съчетава изключителната Thermal R™ изолация отпред, за да гарантира допълнителна топлина и леката материя Polartec® Power Stretch® в задната част. Variant Jacket се оказва изненадващо топла дреха, която в същото време осигурява удобство и комфорт при носене. Моделът е идеален за преходи в студено време, когато свободата на движенията е от значение.

Спотчето

Alpinist Tech Jacket – за хората, които искат да изглеждат малко по-различно

Alpinist Tech Jacket

Моделът Alpinist Tech Jacket комбинира изключително успешно топлина и тегло. Полареното яке изработено от решетъчна полиестерна материя, предлага добра изолация и невероятна компактност. Пришитият джоб с цип в областта на гръдния кош, както и страничните джобове подходящи за сгряването на ръце, придават допълнителен комфорт и протекция.

Polartec панталон – Reactor pant

Polartec панталон - Reactor pant

Моделът Reactor Pant e предназначен за носене като основно външно облекло или като междинен слой. Панталонът притежава комфорт и удобство и е незаменима дреха по време на разходки в планината или практикуване на спорт.

Спотчето

Есенно-зимният арсенал от топли дрехи можете да намерите в магазин СПОТЧЕТО на ул. Паренсов 12 (в двора на пицария Парма) в София. Работното му време е 12-20 ч. от понеделник до петък и в събота от 11 до 17 ч.
Друг вариант да си набавите качествените продукти на Marmot е онлайн магазина Spotcheto.com, който работи 24/7.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.