Премиера на фрийрайд филма “Days of My Youth”

0


Дата на събитието: 17.10.2014

Сподели

Shares

Тръпнейки в очакване на снежната зима, започнаха да валят прожекциите на фрийрайд филми. Поредното заскрежено заглавие се задава през октомври. Премиерната и единствена прожекция на новия фрийрайд филм “Days of My Youth” ще бъде на 17-ти октомври от 20 ч. в аулата на УАСГ в София.

Adobe Photoshop PDF

Филмът, продукция на Matchstick Productions и Red Bull Media House, представлява мощна провокация към начина ни нa живот. Той ще повдигне въпроси като „Какво желаете? Как наистина ще ви хареса да прекарате живота си?!”.

P-20140717-00351_News

“Days of My Youth” е най-дълго сниманият и мащабен проект за последните 20 години на Matchstick Productions. Филмът проследява живота на най-добрите и известни ски фрийрайдъри. Освен, че за пореден път вдигат летвата на каране до пределите на възможното, атлетите в продукцията изпращат мощна провокация към начина ни живот, към надеждите, страховете и мечтите ни. Обикаляйки света те преобразяват фрийрайд ските от спорт и средство за почивка в пример за пълноценен начин на живот.

P-20140717-00353_News
Филмът е заснет в продължение на две години, с огромен бюджет за техника и пътувания и епичен саундтрак.

“Days of My Youth“ спечели няколко награди на тазгодишното издание на Международния фестивал за фрий ски миналия месец. С номинации в над 7 категории, сред които тези за филм на годината, операторско майсорство и монтаж, „Days of my youth” заслужи призовете за Best Big Mountain Film, Best Single Shot и Best Male Freeride Segment за изпълнението на Коуди Тоунсенд (Cody Townsend).

P-20140717-00352_News

Билети за „Days of my youth” могат се закупят от днес в мрежата на Eventim на цена 8 лв. и на място (ограничено количество) за 10 лв. В предверието на залата ще има бар и изненади от партньорите, а афтър партито ще бъде в клуб Mixtape 5 с яка тематична музика. След филма чрез томбола ще бъдат изтеглени една екшън камера Go Pro HERO4 Silver предоставена от Go Pro, както и ваучер на стойност 500 лв. от магазини SLS – генерален спонсор на събитието.

Вижте официалния трейлър на филма.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.