Незаменим помощник по време на преход

0
 

Сподели

Shares

Представяме ви един незаменим атрибут от серията паракордни сървайвър комплекти на Спасителна екипировка – гривната Геноез Двоен. Ръчно изплетено, стилно и в различни цветове, тактическото средство е създадено за моменти, когато трябва нещо малко и здраво, сигурно и надежно. Миниатюрният помощник крие в себе си множество функции. Когато се чудите дали не сте забравили резервно въженце, щипка, или карабинер в багажа си, когато трябва да пристегнете наръч съчки, без да ровите във всички джобове за връзка, да опънете края на платнището при издигането на импровизиран бивак или просто да окачите челник или дреха на раницата, погледнете към китката си и развихрете въображение.

Grivna_01_600

Моделът е снабден с тактическа корда – 275 със средна дължина 140 см. Тактическата корда може да бъде извадена само с едно движение, без да се наруши цялостта на гривната, например: трябва да завържете нещо, което вече държите с едната ръка, лесно можете да захапете тънката корда с зъби и да я издърпате. Ако пък се нуждаете от по-дълго парче Паракорд 550, просто махнете шегела, извадете черепа и издърпайте металния удължител, като държите гривната с другата ръка и ще я разплетете за секунди.

Повече за тактическата гривна Геноез Двоен на Спасителна екипировка можете да научите от тук.

Grivna_03_600

Вместо да задръстваме раницата си с десетки дрболии, които дори могат и да не влязат в употреба, а в същото време до пропуснем да вземем нещо жизнено важно, просто си набавяме атрибут от Паракордните сървайвър комплекти на Спасителна екипировка и сме сигурни, че сме подготвени за различни ситуации, дори и критични.

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Комбо Рактрак
Сървайвър колан
Кучешки повод
Ключодържател – комплект за оцеляване
Гривна за сървайвъри „Рактрак Верига“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.