Джобното яке за всякакви условия: PreCip Jacket NanoPro® от Marmot

0
 

Сподели

Shares

Всеки, който си има вземане-даване с планината, а дори и просто с разходки сред природата, знае колко е важно да си подготвен за прищевките на времето. Дъжд, слънце, вятър, влага – с всичко това можем да се сблъскаме по отделно, а често и в комбинация, за да е още по-интересно. И ако не искаме да носим цял гардероб с екипировка на гръб, не е зле да се помисли за универсален вариант, защото такъв има.

Untitled

Якето PreCip Jacket NanoPro® на Marmot е създадено като горен слой облекло за почти всякакви условия. С него можете да се потапяте в бури, брулите от ветрове и запъхтявате по баири. То пази от дъжд, без да образува конденз отвътре, спира вятъра, а в същото време диша. Ако ви звучи твърде хубаво, за да е истина, по-добре вижте характеристиките му:

– 17 000 мм/24 ч. воден стълб (повече отколкото на много палатки)
– Водоустойчива и в същото време дишаща материя
– И всичко това тежащо в едва 371,4 грама

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

Основна причина якето да бъде толкова добре пригодено за различни условия е иновативната мембрана на Marmot© NanoProTM. Тя се счита за най-комфортната, дишаща и водоустойчива технология създавана от Marmot досега. NanoPro има микропореста структура, която е динамично въздухопропусклива. Това позволява по-добрия обмен на въздуха, за да може да се отдаде излишната влага навън, без да се образува конденз. В същото време при материята не е направен компромис с нейната вятъро и водоусвтойчивост.

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

Освен че ще ви бъде сухо, независимо дали влагата идва отвън или отвътре, с якето ще се чувствате изключително комфортно и от гледна точка на движенията. Свободата им също е гарантирана от иновация – т.нар. Angle-Wing Movement™. Кройките и гъвкавостта на материя и шевове дават възможност за пълна гама от движения на тялото. С такова яке ще можете да правите дори йога асани, стига да пожелаете. Нещо повече – рискът да се изпотите от тях е минимален, защото материята ще изведе влагата навън.

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

PreCip Jacket NanoPro® освен сигурно и комфортно, е и функционално. Когато не сте облечени с него, можете просто да го сгънете във вградения му джоб и да го приберете или окачите някъде.

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

За да бъде още по-надеждно, функционално и удобно, а в същото време и минималистично като дизайн, якето е снабдено и със:

100% лепени шевове за пълна непромокаемост
Допълнителна защита над ципа
DriClime© подплата в горната част на ципа, предпазваща брадичката от охлузване
Активна вентилация с ципове подмишниците
Два джоба с цип
Удобна качулката с възможност за прибиране в яката
Ластик за регулиране на ширината в долната част на якето
Регулируеми с Velcro© маншети

Дъжд или слънце, ветровито или задушно – с иновативното яке PreCip Jacket NanoPro® на Marmot ще се чувствате еднакво комфортно навсякъде.

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

PreCip Jacket NanoPro® можете да намерите в магазин СПОТЧЕТО на ул. Паренсов 12 (в двора на пицария Парма) в София. Работното му време е 12-20 ч. от понеделник до петък. Якето, както и още много други продукти на Marmot, можете ще откриете и в онлайн магазина Spotcheto.com, който работи 24/7.

Джобното яке за всякакви условия - PreCip Jacket NanoPro® от  Marmot

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.