Конкурс за мечтатели на Britos

0
 

Сподели

Shares

Конкурс за мечтатели на Britos

Мечтите се превръщат в реалност!

„Britos сбъдва твоята мечта!“ – това е името на новата кампания на пивоварна „Бритос“. Тя отправя покана към всички мечтатели. Жури от професионални мечтаещи ще оценява видеоматериали, в които ентусиастите разказват какво искат да преживеят.

Конкурс за мечтатели на Britos

Конкурсът на пивоварната „Бритос“ е в ход до 22 септември. Това е датата, до която се набират видеоматериали на мечтатели на възраст над 18 години.

Мечтите обаче няма да останат само в кадрите от видеоматериалите. Една от тях ще бъде подкрепена финансово от „Бритос“, за да бъде осъщетсвена. Подкрепа ще получи и събралата най-много потребителски гласове мечта. Конкурсът се провежда на Facebook страницата на Britos: facebook.com/BritosBG.

Конкурс за мечтатели на Britos

Във връзка с инициативата изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова сподели: „Щастливият живот е низ от сбъднати мечти и идеята на Britos е да напомни това на хората, да насърчи мечтателския дух. Както очаквахме, кампанията се радва на жив интерес, а в повечето от получените видеоматериали се говори за смислени мечти, чието осъществяване може да допринесе за личностното развитие на авторите.“.

Конкурс за мечтатели на Britos

Мечтата, чието осъществяване ще подкрепи Britos, ще бъде номинирана от журито мечтаещи: състезателят по планинско бягане Кирил Николов – Дизела, музикантът Kottarashky, пътешественикът Мирослав Нанков, певицата Мариана Попова, модният дизайнер Николай Божилов и изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова. Резултатите от конкурса ще бъдат ясни през октомври.

Конкурс за мечтатели на Britos

Семейната пивоварна „Бритос“ се намира във Велико Търново върху площ от 13 декара и има капацитет от 20 млн. литра годишно. Завършена е през 2013-та година, а в изграждането й са вложени над 20 млн. лева. Модерното оборудване е доставено от световния концерн „GEA – Хупман“. Успокоителните съдове за пивото са белгийски, а филтриращата система е швейцарска. Britos е пиво, което се произвежда по засекретена немска разработка и рецепта на института VLB в Берлин. Името е вдъхновено от думата, с която още древните траки са наричали бирата. През февруари т.г. пивоварната „Бритос“ бе удостоена с приза „Инвеститор на годината” на Българската агенция за инвестиции за въвеждането в експлоатация на уникална за България инсталация за производство на бира.

Конкурс за мечтатели на Britos

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.