Излез навън: Полети с парапланер

0
 

Сподели

Shares

Излез навън! Полети с парапланер!

Отегчаваш се от дългите дни, които прекарваш прикован пред компютъра? Мечтаеш за истинската свобода, да направиш нещо ново, което да те развълнува дълбоко? Искаш да се впуснеш в приключение, което да помниш дълго? Време е да го направиш, да излезеш навън!

„Superhosting.bg, най-голямата и най-бързо развиваща се хостинг компания у нас са решили да ти дадат възможност да се насладиш на отминаващото лято. Кампанията им под наслов „Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!“ има за цел да те предизвика да усетиш непознатото.“

Излез навън! Скочи в емоцията!

Тандемен полет с парапланер – това е един от най-добрите начини на излезеш навън и да вкусиш свободата. Вълнуващо приключение с усещане за птица. То те отвежда там горе, сред облаци и мащабни гледки.

Да полетиш с парапланер не е толкова трудно. Не и ако се довериш на опитен инструктор, с който да направиш тандемен полет. Това е необикновено преживяване в среда, в която хората принципно не принадлежим. Но там, във високото, природата има свой собствен глас и реейки се във въздуха можем да го чуем по-добре.

Излез навън! Скочи в емоцията!

Ако искаш да се почувстваш наистина свободен, да се докоснеш до усещането да си птица, да летиш, да наблюдаваш пълзящия вятър по короните на дърветата и образуването на красивите нови облаци, няма по-добро средство от парапланера, за да го направиш. Изцяло екипиран, седнал удобно в комфортната като кресло седалка, можеш да се рееш дълго във въздуха заедно със своя тандемен пилот.

Излез навън! Скочи в емоцията!

Панорамният тандемен полет с опитен инструктор от Sky Camp е същинско въздушно пътешествие. Това е и една от наградите на Superhosting.bg, с която те приканват да излезеш навън и да полетиш. Невероятно приключение, което имаш възможността да спечелиш при закупуването на хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Можеш да се рееш над Стара планина (района на Сопот) или Витоша в продължение на 45 до 90 минути и същевременно да направиш невероятни въздушни видео кадри или снимки от високо. Под теб светът ще се изпълни с гледки, скрити за всички ходещи по земята. Прекрасен повод да излезеш навън!

Общата продължителност на кампанията, с която можеш да си спечелиш въздушното приключение, е девет седмици. Имаш шанс до 28 септември да се включиш в специална томбола за наградите на Superhosting.bg, да излезеш навън и да усетиш силната емоция.

Излез навън!

Освен полет с парапланер, при закупуване на хостинг план СуперПро или СуперХостинг, можеш да спечелиш още:
гмуркане край Созопол
каяк пътешествие в Гърция
– виа ферата
скок с бънджи

Сега можеш да се забавляваш, докато Superhosting се грижи за сайта ти.

Повече за играта и наградите можеш да научиш от Superhosting.bg.

Предизвикай себе си и грабни възможността! Бъди един от малкото докоснали се до уникалното въздушно преживяване! Полети като птица и усети истинската свобода!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.