Квалификации за 4x Pro Tour

0
 

Сподели

Shares

2

На 22 август бяха квалификациите за едно от най-големите байк събития тази година. Става дума за световните форкросс серии 4x Pro Tour. Състезанието, което ще се състои на 23-ти август, всъщност е финалът. Световно известни легенди в тези среди са се събрали в Пампорово за това събитие.

4

Състезателите се спускаха по чисто ново трасе изпълнено с множество различни препятствия. Това не им попречи да изпълнят някои зрелищни скокове. Организаторите от Велопарк Пампорово и Консепт Криейтив преправиха почти изцяло трасето, по което миналата година се проведе Европейският шампионат в дисциплината. Сега то е с по-голямо ниво на трудност и доста по атрактивно.

6

Участниците бяха по-малко на брой, отколкото се очакваше. Причината са травми е предишните кръгове на 4x Pro Tour.

1

Томас Славик беше най-бърз от мъжете, следван от Куентин Дербие, Феликс Бекеман и Скот Бюмонт. От българска страна Георги Радев даде най-добър резултат, следван от Павел Козарски.

7

При жените с най-добро време е Хедър Кей от Великобритания. Имаше само четири участнички. Останалите три са българки – Ани Томева, Гергана Радева и Мария Георгиева.

5
С нетърпение очакваме да видим какво ще се случи на финалите!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.