Паракорд гривна за сървайвъри

0
 

Сподели

Shares

Няма как, ако човек е скитал по планини и гори, да не се е размечтавал за някое малко изобретение, което да събира много функции в едно, да е навсякъде с него и да може да го изведе от неприятни ситуации. Ако и вие сте сред сървайвърите мечтатели, имаме добри новини за вас!

Гривна за сървайвъри

Една гривна, при това красива, е събрала куп функции на едно място. Толкова са много, че по-добре да не се опитваме да ги изреждаме, защото ще трябва да броим до повече от 100. Добре е обаче да знаете, че сред тях са:

– връзки за обувки
– закачване на извън габаритен багаж при път
– шиене и поправки
– закачване на храна на високо
– лов и риболов
– запалване на огън
– направа на дръжки, ръкохватки, удължения на ципове
– турникет
– шина при счупване
– носилка
– построяване на подслон

Гривна за сървайвъри

Плетената гривна „Рактрак Верига“ на Спасителна Екипировка е изработена от парашутна корда или т.нар. паракорд 550, тактическа корда 275 и шегел от медицинска стомана. Поради тази причина тя е изключително здрава и лека, а в себе си крие неподозирани на пръв поглед функции. В нейните наглед малки размери са събрани общо 400 см паракорд и 70 см тактическа корда. Те могат да бъдат вашата спасителна екипировка във всеки един момент.

Акцентът от тактическа корда 275 (в червено на снимката) може да бъде изваден и ползван самостоятелно в даден момент без да се налага да се разрушава целостта на гривната. По този начин може да се ползва част от кордата без да разплита аксесоара, а дори и да ви остане от кордата, винаги можете да я заплетете лесно и удобно върху вашата спасителна гривна за следващото приключение.

Стилният дизайн и функционалности на гривната дават избор за какво да я използвате – за аксесоар или сървайвър екипировка. Важно е да се отбележи, че има много вариации от цветове, катарами, плетки и размери, така че всеки да поръча гривната, която най-добре пасва на стила му.

Повече за плетената гривна „Рактрак Верига“ можете да научите от тук.

Няколко бушкрафт съвети и идеи, с които ще намерите още повече приложения на гривната:

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Сървайвър колан
Кучешки повод

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.