Мечтата на колоездача – видео

0
 

Сподели

Shares

Както вече добре знаем, велосипедите RAM са същински машинарии за приключения.

За да ни докажат това RAM bikes направиха “A Rider’s Daydream”. Мечтата на колоездача е първата част от видео поредица за българската марка планински велосипеди. Във видеото главни герои са познатите лица и колела от отбора на RAM bikes.

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите на фирмата била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Колелета на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед. Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

RAM BIKES TEAM

Отборът на RAM bikes:
Мартин Бочуков
Боби Крумов
Иван Колев
Александър Илиев

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.