Велосипедно нашествие в новия магазин Scott

2
 

Сподели

Shares

В София отвори врати вторият магазин на Scott. Той се намира близо до Южния парк, на ул. Козяк 14 (до Американското посолство).

Scott

В магазина има богатство на последни модели велосипеди и аксесоари с марката Scott и още много и разнообразни продукти.

HMS_6450_low

В него са намерили място, освен продуктите на SCOTT, и дрехи и аксесоари от FOX head, каските MET и Bluegrass, козметика и аксесоари за поддръжка на колела MUC-OFF, картовете с педали на 4 гуми Berg, частите за колела FUNN, Wellgo, X-Pedo, Syncros, детските забавления от Wishbone, камерите GoPro.

Разбира се, акцент са велосипедите. Основната част от тях са най-новите модели от 2014, плюс по-стари, но култови колела от 2013. В магазина до Южния парк ще намерите всичко на две, че и на повече колела.

Велосипедно нашествие в новия магазин Scott

Планинско колоездене
Трудни за подминаване са внушителните машини за планинско колоездене и даунхил в новия магазин. Сред моделите, които можете да намерите на Козяк 14, са Scott Spark 760, който е здрав алуминиев 27.5″ велосипед. Оборудван е с вилка Rock Shox (със заключващ се механизъм), има заден амортисьор X-Fusion (също със заключващ се механизъм) и висок клас компоненти на Shimano и Syncros. Геометрията на рамката е същата като на неговите карбонови „събратя“. Ако се интересувате и от въпросните „събратя“, можете да видите Scott Spark 750 и 960, мощния и супер лек карбонов Scott Spark 730 (също 27.5″), още по-леките Scott Spark 740 и 950, 29-инчовия Scott Spark 960 и модела за „про“-та Scott Spark 30. Освен Spark серията, в магазина има още нещо интересно за маунтинбайк – Scott Voltage FR 20. Той е идеален за фрийрайд и DH забежки.

Scott

Един от най-впечатляващите модели в магазина определено е Scott Scale SL 2012. Със своите по-малко от 900 грама, HMX Scale рамката е най-леката MTB рамка правена някога. Сглобена с SRAM XX, DT Swiss карбонови шини и Ritchey Superlogic компоненти. Този байк е супер лек.

HMS_6483_low

Cross-country
Колелата всъдеходи, както можем да наречем cross-country моделите, които можете да карате със сходно удоволствие в града, на асфалт, по черен път или в гората, също са представени подобаващо в магазина. Тук изборът е голям и зависи както от пола на колоездача и терена, по който ще се кара основно, така и от характеристи като видове спирачки, размери, цветове и шарки.

HMS_6501_low

Една от сериите, които дават голямо разнообразие е Scale. Към нея можете да намерите Scale 760, който е лек и здрав алуминиев 27.5″ велосипед, оборудван с вилка Rock Shox (със заключващ се механизъм) и компоненти на Shimano и Syncros.

Другата интересна серия е Scott Aspect. Велосипедът Aspect 640 например е лек и здрав 26” инчов хардтейл, оборудван със заключващ се механизъм на вилката, дискови спирачки и компоненти Syncros. Aspect 650, 670 (отново 26”) са варианти за по-нисък клас и съответно – цена.

Сред 27.5-инчовите от серията интересен е Scott Aspect 710, който е лек и здрав хардтейл, оборудван е със заключващ се механизъм на вилката, хидравлични дискови спирачки Shimano и компоненти Syncros. 27.5” са още Scott Aspect 720, 730, 740, 750.

В магазина има представители и на новата 29” тенденция като Scott Aspect 950.

HMS_6427_low

Voltage е другата по-богата серия велосипеди. Сред тях са 26-инчовия Scott Voltage YZ 20, Voltage YZ 10.

За маниаците на тема Street байк пък има Scott Voltage YZ 20 и YZ 30.

Дамите колоездачки също имат какво да намерят в магазина. Специално за тях са създадени колелата Contessa, които имат подходяща рамка с комфортна геометрия и приятен дизайн.

Велосипедно нашествие в новия магазин Scott

Шосейни велосипеди
Красиви, леки, изящни, шосейните колела преживяват своя ренесанс през последните години. Сред сериите от бързите велосипеди с марка Scott ще намерите Speedster, CR1, Addict, Solace и Foil.

Scott

Градски велосипеди
Ето тук модата и функционалността вече са се развихрили. Мъжки или женски, със и без скорости, цветни и слънчеви или стилни черно-бели, водещото при тези сити велосипеди е, че са удобни и практични. Повечето имат вградено заключване на задната гума и фар с динамо, което също е вградено, но в предната гума и то по много хитър и безшумен. Един от най-интересните модели тук обаче е жълтият Fix-it. Той има една скорост и контра, тесни гуми и дизайн, който трудно може да остане незабелязан.

Fix-it
Fix-it

И това не е всичко! В магазина има дори BMX модели, велосипеди за деца на всички възрасти и, разбира се, сервиз за всякакви видове и модели, независимо откъде да купени.

Новият магазин на Scott работи от 10 до 20 ч. от понеделник до петък, от 11 до 19 в събота и 11-17 в неделя. Адресът му е ул. Козяк 14, София.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Само, където сайта им ту работи, ту не работи… и ако човек иска да разгледа нещо трябва да ходи до магазина им всеки път, което е куцо. Нека погледнат конкуренцията, какви сайтове има и до го фиксират тоя проблем – не е нормално такъв производител да няма нормален, работещ сайт нон-стоп.

  2. Проверихме в Scott и ни казаха: „Проблемът със сайта е решен и сме готови да обработваме големи поръчки“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.