BeerRelation и парковите спортове

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

BeerRelation

Вече знаем, че фестивалът BeerRelation ще предлага единство в многообразието от бира. Знаем и за голямо разнообразие от културни занимания – музика и театър. Какво остава за спорта и адреналина обаче, питаме ние?!

На 12 юни 2014 г. започва 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия, което ще гледаме на голям екран под открито небе. Наред с това започват и спортните развлечения в Южен парк, София. Момчетата от Smugglers Collective ще открият музикалната сцена на фестивала в 19.00 часа на 12 юни, четвъртък, но най-зеленият кът в столицата ще стане арена за турнири, демонстрации, игри и работилници още в 12.00 часа същия ден.

BeerRelation
12-15 юни, от 12 до 22 ч.
Южен парк, София
Вход свободен!

Екстремно настроените ще намерят своя кът при байктраял и слаклайн демонстрациите. Разбира се, ако искате да опитате и способностите си и имате нужния опит, ще имате тази възможност.

BeerRelation

Сред зеленината на парка няма да минем без футболен турнир, за да почувстваме вълнението от Световното. Ще има и волейбол, за които също ще има турнир. За феновете на спорта с хилки, ще има състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце. Освен огромното удоволствие от играта с приятели, най-успешните ще спечелят и предметни награди от Sport Depot.

На BeerRelation ще има място и за всички бири и състезания. Beer Pong, например е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Beer Pong e игра от типа „Игри с алкохол“, която води началото си от САЩ, Fresh Pong игри също ще бъдат организирани от най-добрите в сферата – Бар „Ремонта“. Друга интересна активност с бира ще бъде „музикална бира“ – добре познатата игра „музикални столове“, в която има по-малко столове от колкото играчи, само че в бирен вариант. Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда.

BeerRelation

Ако пък сте креативно настроени и искате да създавате, за вас също ще има място. Специалисти в няколкото творчески работилници на събитието ще учат как се направи оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат.

Най-бързият път до парка е с колело, затова BeerRelation е със специално внимание към колоездачите. Още с идването ще можете да оставите велосипеда си за диагностика и ремонт, след което велопаркингът ще ви очаква, за да се насладите на дебелата сянка под дърветата с бира в ръка, в зоната за почивка, която предлага много комфорт и спокойствие. Преди да си пийнете от студената бира, обаче, изпробвайте някои от моделите на DRAG на тест драйв.

BeerRelation

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.