Александър Илиев от отбора на RAM bikes

0
 

Сподели

Shares

Продължаваме да ви представя отбора на българската компания за планински велосипеди RAM bikes. На ред е Александър Илиев.

Александър Илиев от отбора на RAM bikes
Snimka: Ram bikes

Освен че правят добри колела, RAM подкрепят българското колоездене и благодарение на отбора, който са създали. Топ колоездачи от страната са част от него – Боби Крумов, Александър Илиев, Иван Колев и новата звезда Мартин Бочуков. Ако се чудите кои са тези момчета, на какво са способни на две колела, какво ви вдъхновява, от нашата серия от публикации с видео ще можете да научите повече за тях. След Боби Крумов и Мартин Бочуков и Иван Колев, ето че дойде време и за последния от отбора Александър Илиев.

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите ѝ била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Колелета на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед.

Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.