Безплатните туристически обиколки на Белград

0
 

Сподели

Shares

Belgrade free tour

Belgrade free tour са три полезни думи за всеки, който се отправя към столицата на съседна Сърбия – Белград.

Подобно на нашето Sofia free tour, белградските безплатни туристически обиколки представят града през очите на интересни хора. Belgrade free tour работи с професионални лицензирани гидове с различна от обикновените водачи гледна точка и нестандартни дестинации.

Belgrade free tour

Чрез безплатните обиколки на Белград можете да се запознаете с навиците, обичаите и характера на местните хора по приятен, непринуден начин. Ще можете да вникнете по-дълбоко във всичко, което градът може да ви предложи. Пешеходните маршрути на Belgrade free tour обхващат най-важните и интересни места в града, за да сте уверени, че няма да пропуснете нищо. Има два тематични пешеходни тура на английски език, в които можете да се включите. Разбира се, туровете включват и нощни обиколки, барове, сръбски кръчми и клубове. Така ще можете да станете част от най-добрите партита в града, специално подбрани за вас от местните гидове.

Belgrade free tour

Belgradе free tour включва 4 основни тура:
– City center: обиколка на основните забележителности в централната част на града
– MYSTERIOUS BELGRADE: обиколка за ценители, представяща града по-задълбочено
– PUB CRAWL: нощна обиколка
– PRIVATE TOURS: частни обиколки според желанията

Belgrade free tour

Ако имате път към Белград или прости си търсите повод да разгледате мястото по нов начин, можете да се свържете с Belgrade free tour във Facebook или на belgradefreetour.com.

Belgrade free tour

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.