Тениски в защита на Черноморието

0


Дата на събитието: 18.04.2014

Сподели

Shares

За да остане природа

Природозащитната коалиция „За да остане природа“ организира конкурс за дизайн за тениски в защита на българското Черноморие. Срокът за участие е до 18 април.

Най-креативните дизайни с ясни послания ще бъдат отпечатани върху тениски, за да се разпространи идеята за защита на Черноморието и дейността на Коалиция „За да остане природа“ сред повече хора.

Конкурсът е в две категории:

1. Послание за Черноморието
Посланието не е само за запазване на Карадере, а за цялото българско Черноморие. Организаторите на конкурса очакват послания, насочени в подкрепа запазване на последните останали диви плажове, както и срещу застрояването им. Посланията могат да бъдат положителни или отрицателни – предупреждаващи за надвисналата опасност.

2. Нов дизайн на „За да остане природа“
От коалицията търсят най-атрактивния дизайн за тениските, които бихте носили, за да разпространявате идеята за опазване на природата. Може да се използва името на „За да остане природа”, адресът на сайта www.forthenature.org или някои от любимите послания на коалицията като „природа – не бетон”, „природата има нас”, „природата е нашият дом”, „ЗА природата”, „прироДА”, както и да се измисли изцяло ново послание.

За да остане природа

Краен срок:
Идеи за визии и за двете категории се приемат до 18 април (включително) на имейл contact@forthenature.org.

Изисквания:
Задължително е сайтът на коалицията www.forthenature.org да намери място в дизайна на проектите.
Файловете трябва да бъдат във формат .jpg, а в последствие избраните дизайни ще трябват и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf). Картинките ще бъдат щамповани върху тениски с всякакви цветове, затова за предпочитане са едноцветни визии (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Награди:
Освен традиционната награда – радостта, че хиляди хора ще се разхождат и ще изразяват любовта си към природата с вашия дизайн и първите отпечатани тениски, победителите ще получат и платнени торбички с логото на Коалицията „За да остане природа в България”, пълни с вкусни биопродукти, отгледани с любов във ферми в Стара планина.

Гласуване:
За вдъхновение, всеки получен дизайн ще бъде качен в галерия към сайта www.forthenature.org. Гласуването ще бъде публично на сайта.

За да остане природа

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.