Future Shorts Март 2010

2


Дата на събитието: 17.03.2010

Сподели

Shares

Future Shorts & Phuture Shock – музикална кино вечер!

Future Shorts - Март 2010

С пролетта дойде време за специалното събитие на световния лейбъл за късометражно кино и анимация Future Shorts – всеки месец с нова програма, селектирала най-доброто от цял свят.

На 17 Mарт, в рамките на 14-тия София филм фест, новата програма на Future Shorts ще излезе от киносалоните и ще се синтезира в незабравимо парти с музиката на най-добрата българска ню джаз формация – Phuture Shock. Програмата съдържа 7 късометражни филма, сред които музикално видео и анимация. Особено внимание фокусира номинираният за Оскар – “Miracle Fish”, който разказва невероятната история на едно 8 годишно момче и рождения ден, който никога няма да забрави, както и цветното предизвикателство на майстора на концептуалното кино – Мишел Гондри и неговото музикално видео – “Open Your Heart”.

Събитието ще започне от 20:00 ч, на 17 март, в Sofia Live Club. Огромният LED екран, с който клубът разполага и изключителните качества на звука там ще вкарат публиката в незабравимо преживяване. Прожекцията ще продължи около 60 минути, а гигът на Phuture Shock ще представи модерното звучене на България. Специална мултимедия ще се прожектира върху музикантите, докато те свирят. Така усещането за триизмерната, музикална кино вечер ще продължи.

Основана през 2000 година, Phuture Shock са истинско явление за българската музикална сцена, заради техният модерен и отличаващ се стил, комбинация от: есид джаз, соул, фънк и леки докосвания в електрониката. Phuture Shock са делили една сцена с имена като: Stereo MC’s, Jimmy Tenor, Asian Dub Foundation.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.