Обявиха първите хедлайнери на EXIT Dance Arena

0
 

Сподели

Shares

Disclosure

Disclosure

И тази година втората по големина сцена на EXIT – Dance Arena ще представи най-актуалните артисти в света на електронната музика.

Paul Woolford

Paul Woolford

Първият голям хедлайнер, който ще разгорещи въздуха в амфитеатралната арена на нощните забавления е британското дуо Disclosure.

Хедлайнери на най-голямата сцена за електронна музика на фестивала EXIT ще са още Jackmaster с Oneman, Dusky с Paul Woolford и Carl Craig с Green Velvet

Доказателство, че алтернативната електронна музика може да преуспее в комерсиалния свят без компромиси, Disclosure ще представят за първи път в Източна Европа шоуто си Wild Life – тематична вечер, чиято концепция беше представена за първи път преди броени дни.

Carl Craig

Carl Craig

Братята Guy (на 22 години) и Howard (на 19 години) Lawrence вече са си изградили име и са се доказали на силно конкуретната британска сцена чрез напълно разпродадени събития и парчета, заемащи водещи позиции в класациите. Символ на новата вълна ъндърграунд таланти, те издават дебюта си Settle през 2013-а и веднага получават номинации за „Най-добър албум“ на Mercury Awards и „Грами“. За предстоящите награди „Брит“, Disclosure са номинирани в четири категории: „Британски албум на годината“, „Британски сингъл“, „Британска група“, както и „Британски пробив“, а на самата церемония те ще се включат със специално изпълнение с новозеландската певица Lorde.

Първи хедлайнери на EXIT 2014 – Skrillex, Rudimental Live, Dub FX и Koven Live

За да е подобаващ празникът на петнайстия рожден ден на EXIT Dance Arena, фестивалът ще предложи обновена и идеята за съвместни сетове на някои от любимите артисти на публиката.

dusky

Dusky

Първи в специалната програма ще бъде утопистът на електронната музика и притежател на епичния лейбъл Planet E – Carl Craig, който ще разтърси EXIT Dance Arena рамо до рамо с ексцентричния киберпънк хаус властелин Green Velvet.

Green Velvet

Green Velvet

Следват лондонското дуо Dusky и вечният експериментатор Paul Woolford – тандем, който ще ни потопи в елегантно оркестриран груув, допълнен с красиви теми на пиано на фона на тежки хаус и техно вибрации, чиято дълбочина и сила не оставят никого безразличен.

EXIT Adventure 2014

За финал на сцената ще се качат Jackmaster & Oneman, за да представят Can U Dance – тяхното шоу на живо, за което двамата пускат на четири пулта и качват градуса на настроението с поне няколко нива. Oneman е синоним за Rinse FM – добре позната радио станция, компания и субкултура. Jackmaster е не само съосновател на влиятелния лейбъл Numbers, но също така – удивителен диджей, чиито сетове са еклектичен микс от стари класики и новаторски звуци. Заедно, те ще представят програма, която надминава идеята на сет рамо до рамо – без велики манифестации или концептуални безсмислици, без маски или полуголи танцьорки, всичко, което е от значение е звукът, излизащ от тонклоните.

Jackmaster by Shaun Bloodworth

Jackmaster by Shaun Bloodworth

По всичко личи, че на 10 юли EXIT Dance Arena ще накара всички да танцуват.

Следете Фейсбук страницата на EXIT, страницата на EXIT за България и 360mag.bg за повече информация.

Билети
Транспорт

Oneman

Oneman

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.