Хелоуин на Колела

0


Дата на събитието: 31.10.2013

Сподели

Shares

Хелоуин на Колела

Ако видите десетки маскирани хора на колела из нощна София на 31 октомври, не се стряскайте – това е традиционната велоразходка, която по случай Хелоуин ще бъде по-специална този четвъртък.

Хелоуин на Колела

Обличайте карнавалните костюми, слагайте грим и маски и яхвайте колелото, защото в 20:20 ч. на 31 октомври Хелоуин на Колела започва от Борисовата градина в София. Маршрутът ще бъде дълъг 18-22 км и ще продължи по познатата треактория:

Три кръгчета около езерото с лилиите и после връщане обратно до светофара на Орлов мост. Пресичане на зелено и продължаване към паметника на Съветската армия, където следва събиране на колоездачите. Маршрутът продължава през подлеза на СУ „Климент Охридски“, където стюардите преброяват групата. Участниците се събират пред парламента и завиват надясно към хрампаметник „Свети Александър Невски“. Маршрутът заобикаля храма и се насочва към ул. „Московска“, а пред английското посолство минава по тротоара. Следващото събиране е пред БНБ и след него следва пресичане към президентството. Следваща спирка за събиране на групата е пред църквата „Св. Неделя“, където групата поема по бул. „Витоша“ и се насочва към НДК, а след това преминава моста на влюбените и отново се събира на чешмата зад хотел „Хилтън“. Преминава през парка и се насочва към парк „Южен“. Влиза се от централния му вход, като се пресича пешеходния светофар на зелено. Маршрутът в Южния парк винаги е разнообразен и трае около час. После групата се връща по бул. „Витоша“, завива по ул. „Солунска“ до народния театър „Иван Вазов“. Пред театъра участниците сформират флаш моб кръгче с колела и след него поемат по ул. „Славянска“ до ул. „Шишман“, по която завиват наляво посока площад „Народно Събрание“. Маршрутът продължава отново през подлеза на СУ и свършва пред паметника на Съветската армия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.