Red Bull Rampage – Голямото MTB надскачане

0
 

Сподели

Shares

Преди няколко дни в Юта, САЩ, се проведе състезанието Red Bull Rampage – скокове и превъртания с колела за планинско колоездене (MTB). 25 от най-щурите планински велосипедисти показаха какво е възможно на две колела, демонстрирайки някои от най-големите скокове, които сме виждали досега.

Red Bull Rampage

Победител в състезанието стана един от най-опитните колоездачи – Kyle Strait. Той показа екстремни скокове с превъртане и за втора поредна година стана победител в Red Bull Rampage. Първата победа на Kyle в това състезание беше преди цели 8 години.

Red Bull Rampage

Състезанието Red Bull Rampage е уникален конкурс, който определя най-добрите MTB колоездачи, проверявайки техните комплексни умения. Участниците трябва да покажат какво могат като фрирайд, спускане (даунхил), слоупстайл, скокове и скорост. Тази година над 1500 човека се бяха събрали из скалистите каньони на Юта, за да наблюдават колоездачното шоу.

Red Bull Rampage

Новозеландецът Kelly McGarry, който се класира втори, направи едно от най-запомнящите се изпълнения в състезанието. Той прелетя над пропаст в каньона, минавайки с колелото си на повече от 20 метра над земята. По време на полета Kelly, направи и превъртане.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.