REEL ROCK Film Tour ще бъде в София на 24 октомври

0


Дата на събитието: 24.10.2013

Сподели

Shares

REEL ROCK Film Tour, любимата филмова поредица, ще бъде представена официално на българската публика за първи път. Световното пътешествие ще има спирка в София на 24 октомври, четвъртък от 20 ч. в Boulderland.

REEL ROCK Film Tour

REEL ROCK Film Tour събира на едно място любителите на планинските спортовете и най-вече катеренето, за да представят най-добрите филми от изминалата година.

REEL ROCK Film Tour

Билетите скоро ще бъдат в продажба, а цената им е ясна от сега: 8 лв за предварителна продажба в мрежата на Ticketstream и 10 лв на място в деня на събитието.

Непосредствено преди прожекцията, от 17.30 ч, Bolderland ще се проведе тестинг на еспадрили Boreal от магазини Стената. Комбинираният билет за тестинга и филма е на цена от 12 лв.

REEL ROCK Film Tour

Осмото издание на REEL ROCK Film Tour, което ще можем да видим на 24-ти, включва четири отделни кратки филма. Това са кадри, които дават нов смисъл на понятието катерене и разкриват философията на спорта. Филмите разказват истории за реални спортисти, които ни откриват постиженията си и емоционалния си свят. Филмите включват едни от най-известните атлети в света, а историите водят зрителя през върховете и падовете на участниците в битката с природните условия и собствените си граници.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.