360° уикенд: 13-15 септември, 2013

 
1

360° уикенд

Уикенд предложенията на 360° за края на тази седмица са предимно параненормални, има и такива на две гуми, на въже, с балон или пък с кауза. Дестинациите са разнообразни – от Варна и Бургас до София и Пловдив през Рила и Пампорово.

13 септ., петък: Шоуто BALLOONIC – въздушен танц в небето, София

В петък 13-и Sofia Dance Week 2013 ще стартира от 20 метра над земята. Въздушното шоу на фестивала се се казва BALLOONIC – огромен светещ балон с хелий в тъмното софийско небе ще издигне пред очите ни фееричен танцьор.

13-15 септ.: Фестивал на параненормалните явления, Варна

Клуб Адреналин организира Фестивал на параненормалните явления във Варна между 13 и 15 септември. Парапланеризъм, бейс, слаклайн, бънджи, въртене на огньове, артистична програма, прочуствени речи и купища параненормални екстремисти ще можете да видите и срещнете във Варна по време на фестивала.

13-15 септ.: Balkan Bike Cup 2013, Пампорово

От 13-ти до 15-ти септември в Пампорово ще се проведе Balkan Bike Cup 2013. Състезанието ще включва дисциплините спускане и крос кънтри, като и двете по отделно са включени в календара на международния колоездачен съюз и ще носят на победителите точки за световната ранг листа.

14 септ., събота: Спускане по Белия улей в Рила

Атрактивно спускане по един от най-красивите и страховити улеи в българските планини ще бъде организирано на 14-ти септември от “Планинария”. Белият улей е част от Злите потоци – редица улеи в Мальовишка Рила, които се спускат стръмно към долината на Рилска река. Спускането по него е истинско предизвикателство, което е достъпно за малцина.

15 септ., неделя: Ice Ride – велошествие “Спаси Арктика”, София, Бургас, Пловдив и Варна

“Ice Ride” е световен ден за колоездене с цел защита на Арктика. “Ice Ride” дава възможност на всички хора да излязат на улицата и да покажат на петролната индустрия, че сме силно глобално движение, което няма да отстъпи и да й позволи да експлоатира Арктика за лична изгода. Не всеки може да изкачи висока сграда или да окупира нефтен платформа, но всички ние можем се включим по наш собствен начин.

   

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.