Лято 2013

 
0
Корица Лято 2013 - Списание 360 width=

Докато подготвяхме летния брой, много неща се случваха. Повечето от тях не са в тематиката на списанието – въпреки че биха могли да се определят като “екстремни”. Това, което е общо обаче, са хората. Хилядите хора, които избраха улиците и площадите пред морския бряг и баровете. Същите тези млади, интелигентни и активни хора, които вярваме, са и тези, които четат и правят нещата, за които пишем. Онези, които избират усмихнатия начин за промяна, които не се оставят на отчуждение, апатия и негативизъм. Истинските хора. Хората на България тук и сега.

Постарахме се да заредим страниците на списанието със същия дух. С много слънце, свобода и приятни изживявания, защото това не е лятото на нашето недоволство. Това е лятото, в което вярваме, че най-доброто предстои и случването му зависи от нас.

За целта пътувахме много – плавахме с каяци по Места, обиколихме Източни Родопи с колело и летяхме с лешояди и орли край Маджарово. Срещнахме се и си говорихме със страхотни хора като Тим Дженкинс, който избира България пред Уелс, за да живее край Арда със своите диви коне. Или като лудата Роберта Манчино, която лети, скача, гмурка с акули и какво ли още не, докато все пак намира време за работата си като професионален модел. За корица избрахме кайтсърф шампионката Паула Розалес, защото ни стана ужасно симпатична и ни спечели тотално с усмивката си и страстта да преследва вятъра и вълните по целия свят. И използвахме бонуса на затворените за протестите булеварди по най-добрия начин за пускания с лонгборд. Изобщо намерихме хубавата и слънчевата страна на живота във всичко. Все пак лято е!

Освен всеобщите любимки Роберта Манчино и Паула Розалес (на корицата), много сърф и бейсджъмп, в броя ще намерите и купища идеи и дестинации за лятото:

 • Катерене на остров Калимнос
 • Каяк и ветроходство
 • Подводни дестинации
 • Въздушни дестинации – парапланеризъм на Сопот
 • Момичешки дестинации (Wildberries)
 • Байк трип с фотографката Мая Каркаличева
 • Маджарово – outdoor, устойчив туризъм
 • Лонгборд по Цариградско шосе в София
 • Хранене в планината
 • Сленг речник, за да знаете как да засемчвате, придървяте, солите и изшлюзвате
 • Ревюта на екипировка за лятото

С летния брой на 360 решихме да ви изненадаме. Заедно със списанието получавате специален подарък от нас – талон за 30% отстъпка за туристически продукти с марките Jilbo, Deuter, Berghaus, Kong, Edelrid, Light my fire и Granger’s. Можете да го откриете на последната страница в списанието.

Търсете ни в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.

СОФИЯ: Магазини СТЕНАТА, Алпи, Камуфлаж, RAM Bikes, Stormshop, Extrem Sport, Магазин Scott, Red Rock, Diving BG, Ek!p!rovka, Placebo, Gooutdoor-bg, Катерачна стена БОНСИСТ, Катерачна стена НСА, Xco Sport

ПЛОВДИВ: Магазин 18+

ВАРНА: Магазин СТЕНАТА

+ всички обекти на ОМV и Shell, както и по реповете из цялата страна.

Екипът на списанието

Новина за излизането на броя

360 Longboard

360 Байк Родопи

360 кайт

360 Kalimnos

360 Roberta

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.