Organic Food Bars: Здравословните енергийни блокчета

0
 

Сподели

Shares

Organic Food Bars са здравословната алтернатива на обичайните енергийни блокчета със захар/ аспартам, соев лецитин, хидрогенирано масло, консерванти и химични добавки, в които има всичко друго, но не и енергията, от която се нуждаем.

Organic Food Bars

Истинската полезна храна се познава по това, че съдържа в себе си грижливо подбрани, натурални, максимално сурови съставки и ни прави здрави, силни и енергични.

Organic Food Bars са органични растителни енергийни блокчета, които се усвояват лесно и ни снабдяват с голямо количество растителни протеини. Съдържащите се в тях есенциални мастни киселини подпомагат сърдечно-съдовата система. Качествените ядкови масла като бадемово масло и масло от кашу и комплексните въглехидрати ни дават енергия и издръжливост.

В Organic Food Bars не се използва рафинирана захар, а само естествени подсладители като био сироп от агаве, био паста от фурми и био стафиди.

Всички съставки са сертифицирани по био стандартите на ЕС и по USDA.

При производството на блокчетата съставките не се загряват на по-висока от стайна температура. По този начин се запазват ензимите, витамините и хранителните вещества в тях. 

Organic Food Bars съдържат 90-100 % сурови съставки, което ги прави много подходящи за суровоядци.

Те са богати на хранителни вещества от био зародиши. Съдържат и ценни добавки като прах от пшенична и ечемичена трева, боровинки, червени боровинки и спирулина на прах.
Organic Food Bars се грижат за здравословното хранене и балансират тялото и душата.

Organic Food Bars са:
– био
– без лактоза
– без глутен
– без ГМО
– мин. 90% суров продукт
– веган
– без добавена захар
– без оцветители
– без трансмазнини

Organic Food Bars

Organic Food Bars се предлагат в следните разновидности:

– блокче с овесени ядки и ябълков пай – с био овес, канела, ябълка, които придават на блокчето един вълшебен вкус на приготвен от баба ябълков сладкиш
– блокче шоколадово брауни – с пълнеж от хрупкав ориз и какао
– блокче с дива боровинка – с минимум 20 % диви боровинки, богати на антиоксиданти, каротин, вит. Б8, магнезий и витамин С
– блокче с червена боровинка – с мин. 20 % червени боровинки, с антиоксидантно действие и приятен сладко-кисел вкус
– блокче Омега 3 и лен – с кълнове ленено семе и кълнове киноа, богато на висококачествени, незаменими Омега-3 мастни киселини.
– блокче с активни растителни добавки – концентрирана биосила с хавайска спирулина, зелени зеленчуци, черна и червена боровинка и житна трева на прах
– блокче с шоколад и активни растителни добавки – съвършен баланс на съставките: суперхрани, обогатени с черен биошоколад.
– блокче с протеин – перфектната биозакуска за спортисти, с над 32 % протеини от кафяв ориз, био кълнове и бадемово масло.
– блокче “Веган” – концентрирана биосила за всички, извършващи интелектуален труд, с оризов протеин, кълнове ленено семе, кълнове киноа, бадемово масло
– блокче с шоколадови парченца – с всички здравословни компоненти на блокчето” Веган”, обогатено с парченца черен шоколад, известен с високите си антиоксидационни стойности.
– блокче с шоколад и кокос – богато на високоенергийни, лесносмилаеми и алкалоообразуващи растителни съставки, със свеж аромат на кокос и шоколад
– блокче с канела и стафида – блокче с чудесен канелен вкус и високо съдържание на минерални вещества и витамин В1
– блокче с шоколад и шоколадови парченца – допълнителна порция шоколад, на която можете да се насладите, без да броите калориите. Блокчето е богато на витамини и има висока хранителна стойност.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.