360° уикенд: 5-7 юли, 2013

0
 

Сподели

Shares

360° уикенд: 5-7 юли, 201

Ако се чудите какво да правите през уикенда, 360° отново няма да ви остави да скучаете. Ето ги и по-интересните уикенд събития, с които можете да се забавлявате в края на тази седмица.

Велоизлет до Брезник, 6 юли

Традиционният велоизлет на Сдружение “Велоразходка” тази събота ще бъде дълъг цели 100 километра. Маршрутът е София – Златуша – Брезник – Сливница – Костинброд – София. Един изключително приятен маршрут, особено за любителите на изкачванията.

Състезанието “Ride or Run” в Рила, 6-7 юли

Състезанието по бягане и колоездене “Ride or Run” ще се проведе за пръв път в България, дестинацията е Рила. Маршрутът и за двете категории е еднакъв- започва от село Пастра, а финишът е на язовир Калин или по-точно 18 километра изкачване в планината.

THE BIG BIG SUMMER REGGAE, 5-6 юли

2 дни реге и ска в Маймунарника в Борисова градина, София. УИКЕДА, Dr. RING DING, GanгJah Army Band на реге война NRG D, Rootsman I – лидерът на македонците от Conquering Lion, както и звездните раста вестители Jahmmi Youth и Kappa Irie, ZionLionz Soundsystem…и всичко това на открито в парка.

Курсове по катерене на скали за начинаещи

Boulderland организира катерачни курсове на скали на Враца, Лакатник и Боженица. Няма нищо по-зарибяващо от катеренето сред природа в естествени условия, единственото, което ви е необходимо е надъхване и хубаво време.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.