Графити върху дървета

0


Дата на събитието: 19.05.2013

Сподели

Shares

GLOBUL организира интересна инициатива, наречена Graffiti Forest. 25 от най-добрите графити художници в страната ще изрисуват 50 дървета, изработени от специален материал. Тази графити гора ще бъде изложена на централни локации в София в продължение на месец.

globul graffiti forest 2013

Стартът на инициативата ще бъде даден в неделя, 19 май, в 12:00 пред паметника на Съветската армия в София. Рисуването на графити дърветата ще продължи до 19:00 часа и участие в него ще вземат известни графити художници, сред които специалният гост от Италия – Brus и родните таланти Esteo, Mysa, 140ideas, Wion, Jasir, Broke, Maze, Felon, Amaras, Jahone, Crunked, Tochka, Zlina, Skeng, Signi4, Mockeee, Zeal.

Графити от Brus
Графити от Brus

По време на събитието всички желаещи ще имат възможност да изпробват техниката на спрея и да създадат тениска или значка със свой собствен дизайн, а за доброто настроение на посетителите ще се грижи DJ Dimondz.

В рамките на инициативата GLOBUL ще проведе и специална игра на своята Facebook страница, в която потребителите ще могат да гласуват за любимите си графити дървета. Един от всички участници в играта ще спечели смартфон Samsung Galaxy Fame, а създателят на графити дървото, събрало най-много харесвания, ще спечели Samsung Galaxy S4.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.