Как беше на Байк за Чепън

0
 

Сподели

Shares

Ето какво ни споделиха организаторите на първото байк събитие за сезона – Байк за Чепън:

Байк за Чепън 2013

Тази година времето беше на наша страна и още в ранни зори в неделя Чепън планина определено беше правилното място за пролетна среща на зелено.

Близо 60 колоездачи пътуваха заедно за събитието. За тях и за велосипедите им беше осигурен безплатен железопътен превоз до Драгоман. Стартът на велосъстезанието беше даден пред Център „Драгоманско блато”. Състезателите в двете категории беше даден точно две минути след 10 часа.

Тази година броят на участниците беше внушителен – в състезанието се включиха над 100 байкъри, над два пъти повече от миналата година. Много хора се присъединиха към идеята БАЙК ЗА ЧЕПЪН извън регламента – не за време, а за да споделят емоцията от карането в планината. Страхотното време позволи на най-смелите да изпитат тръпката да полетят в тандем с парапланер над Чепън и Драгоманското блато. Любителите на планината пък се включиха в пешеходните преходи около Драгоманското блато и изкачването до вр. Петров кръст.

Благодарим на всички, които станаха част от идеята и събитието „Байк за Чепън” – участниците в състезанието, нашите домакини, приятели и партньори.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.