Belleruche отново у нас

0


Дата на събитието: 21.10.2012

Сподели

Shares

Belleruche

Лондонското трио се завръща за нови срещи с българската публика. Очакват ни два страхотни концерта: на 20 октомври в София – клуб Mixtape 5 и 21 октомври – Драматичен театър Пловдив.

Година по-късно британците пристигат отново, за да представят новия си четвърти студиен албум „Rollerchain“. Концертът е част от турнето им, лансиращо най-новите 12 сингъла. Позитивният заряд на ню джаз и соул звученето, допълнени с динамичните електронни бийтове са открояващите характеристики на бандата. Мелодичната магия се създава в съчетанието между емоционалната китара на Ricky Fabulous, романтичните бийтове на DJ Modest и поетичния, красив глас на Katrin De Boer.
Двата успешни концерта през 2011г. създадоха специална връзка между българската публика и лондонската банда. Тогава те написаха специална песен за българските си фенове, която изпяха на родния ни език на живо в София и Пловдив.

Ограничен брой билети „Ранно Пиле“ за него вече се продават на цена от 20лв. в магазин Яко и тел. 0886 333367 (ул. Граф Игнатиев 43 – до спирката на трамваите на Попа). След свършването им пропуските от 25 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др). Събитието е за лица навършили 18 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.