Q-Check представят новото си видео

0


Дата на събитието: 28.09.2012

Сподели

Shares

Силна петък вечер се задава на 28 септември, когато ще се състои премиерата на дългоочакания нов видеоклип към парчето „Жас номер 6” на Q-Check, със специалното участие на славея на българския ъндърграунд Сърмата Хари.

В голямата зала на клуб Mixtape5 (подлез „Галерия”, зона НДК) към тях ще се присъединят реге-ска бандата Kozza Mostra и любимците на тийн аудиторията – Ogi 23. Всички те заедно ще спретнат подобаваща забава в стиловете ска, рокабили, реге, пънк и, разбира се – жас!

В „Жас номер 6” се съчетават бесни режещи китарни рифове, класически ударни шейсетарски пиано партии и неповторимите вокали на Q-Check и техния гост. Парчето е съвременният вариант на рокабили, срещнал кънтри и рок музиката от 50-те и допълнен с блус заигравки в китарното соло, суинг усещане, шеги с български поп парчета и поетичен изблик за романтичните души на самия финал.

Песента е предоставена за свободен даунлоуд и до момента има близо 20 000 слушания в каналите за видео споделяния.

Новото видео към парчето пък надхвърля всичко, което бандата е правила досега. Сценарият на клипа е филмов, в тон със стилистиката, типична за рокабили – дарк хорър със зомбита, преследване с ретро коли и неповторима актьорска игра на музикантите от групата и Сърмата Хари.

Режисьор на видеото е Симеон Арабаджиев, оператори – Joseph Gazetzki, Димитър Василев, а специалните ефекти и продукцията са направени от Screen Brothers.

На 28 септември Mixtape 5 отваря врати в 21.00 часа, а преди началото на концерта в 22.00 часа атмосферата ще бъде подгрята от Dj Onzy @ Wicked.

Билетите са на цена от 6 лева на предварителна продажба в касите на Ticketstream и 8 лева на място.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.