Въздухария pre-party в Pork Pie

0


Дата на събитието: 03.09.2012

Сподели

Shares

Пре парти Възухария 2012 в Порк пай

На 3 септември всички любители на летенето ще се подготвят за престоящото вълнуващо приключение – „Въздухария“ 2012. На столична земя в Порк Пай, ще се съберем, за да затегнем колани за полет, запретнем ръкави за летливо предизвикателство и отлетим с музиката на Dj`s Ihou и Vas Quest.

Партито ще започне в 20 ч. Там ще ви очаква разнообразна музикална селекция, която ще ни отвее към фънк звученото, nu-disco и disco музиката.
Реейки се из музикалните дебри, ще творим от хартия, какво ли? Разбира се, че самолетчета. Те ще участват в организираното предизвикателство – състезание за най-дълъг полет с хартиено самолетче. Стартът на надпреварата ще започне в 21 ч. Победителят ще спечели тандемен полет с парапланер, предоставен от Sky Camp.

За музикалният полет Dj`s Ihou & Vas Quest са подготвили разнообразни и интересни изненади. Смесване на живи инструменти, вокали, компютърно генерирана мелодия и много мелодични и танцувални ритми. Всичко това ще бъде обединено от винаги издържаната музикална естетика на диджеите.

Кога: 03.09.2012г.от 20ч. до късно…
Къде: Порк Пай, Борисова градина
Вход: свободен полет!

Въздухария е безплатен фестивал на свободното летене. Събитието ще се проведе от 6 до 9 септември, на лифтовата станция в град Сопот, обл. Пловдивска. Повече информация за фестивала може да намерите на:
vazduharia.sky-camp.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.