Юбилеен Dethleffs Eighty II

0
 

Сподели

Shares

По повод на 80-годишния си юбилей Dethleffs предлага мобилно жилище с изключителна форма. От юбилейния модел Eighty II ще бъдат произведени само 80 каравани, които ще съчетават целия опит, подправен с щипка лукс, със специалните отстъпки от над 5100 евро.

Eighty II ще ви посрещне с впечатляващи мебели от двуцветно дърво с благородно излъчване и огромен тапициран диван в обла форма. И за да е всичко перфектно, интериорът е съчетан със светлинна концепция, придаваща му допълнителен чар. В осветлението на салона са включени разнообразни директни и индиректни източници на светлина.

Вътрешното разпределение на салона е едновременно практично и модерно, с много свободно място за движение. Невисок плот свързва всекидневната част с рационално оразмерената ъглова кухня, която разполага с голяма работна площ, удобни чекмеджета и покрита печка с котлони.

До широкото 158 см френско легло е разположен шкаф за съхранение на вещи, който е направен от елегантно тъмно гланцирано дърво.

До него се намира откритата мивка и входът за отделното тоалетно помещение. Eighty II предлага елегантност и много свободно място, за да се чувствате като у дома си.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.