брой 00 2009

10
 

Сподели

Shares

Сигурни сме, че си авантюрист и през зимата щурмуваш белите полета, пролетта се спускаш по буйните реки, лятото си на любимия сърф, а есента си възседнал байка. Сигурни сме, че има най-малко 360 причини да си екстремно отдаден на скоростта, адреналина и приятелството с природата. Ние пък намерихме нашите 360 причини да сме с теб, когато летиш във въздуха, гмуркаш се сред приказните корали или пък си повелителят на поредния връх. И не защото сме екстремисти, решени да свалят парламент и правителство, а защото екстремно вярваме в свободата на духа, която води до диалог с природата. Тази твоя лична свобода ти носи усещания, каквито нищo друго на света не може да ти донесе.
Затова сме тук – за да бъдем твоето списание, което се надяваме да ти открие нови начини за забавление, но също и да ти бъде полезно за твоята безопасност в морето, планината, небето или на пътя.

В пилотния брой ще те запознаем с:
– Фестивала Artmospheric
– Бънджи уикенд с Вертикален Свят
– La Grave – като Шамони през 60-те
– Да летиш върху дъска – наследството на древните полинезийци
– Надолу по буйните реки
– Убежище за избрани – хижа Иван Вазов

Сподели

Shares

10 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, имам проблем със свалянето на .pdf форматите на броевете. Отваря ми се нов прозорец, на който пише „Missing Plug In“. Може ли да предположите какво точно липсва и как да го инсталирам?
    Благодаря предварително :)

  2. zdraveite. dali ima nqkakuv na4in da se sdobia sus starite broeve na spisanieto ama na hartiq :)

  3. Кога мога да намеря новото списание в търговската мрежа и по специално в Лукойл в София.
    Благодаря за отговора.

  4. Новият брой Лято 2014 започва да се разпространява от утре. Ще го има и в Лукойл. Ако искате да сте сигурни, че няма да пропуснете брой, пишете ни нa magazine@360mag.bg, за да ви обясним как да се абонирате.
    Повече за абонамента пише тук: https://www.360mag.bg/posts/26581

  5. Здравейте, първо искам да ви кажа, че списанието ви е страхотно. Има ли някаква възможност да се снабдя с по-старите броеве на списанието?
    Благодаря Ви!

  6. Здрасти Миро, благодарим за интереса и мнението. Имаме старите броеве, можеш да се свържеш с нас на телефон 0878 678360 за да се разберем кои броеве искаш и как е най-удобно да ги получиш.

  7. Здравейте,няма как да скрия симпатиите си към списанието,може би единственото от няколкото истински,което все още се издава и това много ме радва,а вярвам и още много много хора!Исках и аз да попитам дали има възможност да се сдобия с някой от старите броеве?

  8. Къде мога да си закупя Есен 2014 на 360 градуса… :)

  9. В спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.
    Магазини XCoSports, СТЕНАТА, Алпи, Камуфлаж, Outsider, Stormshop, Extrem Sport, Магазин Scott, Red Rock, Diving BG, Ek!p!rovka, Placebo, Gooutdoor-bg, зала за катерене Boulderland, катерачна зала БОНСИСТ, катерачна зала НСА, Магазин 18+ (Пловдив) и много други.
    + всички обекти на ОМV, Lucoil, Eco и Shell, както и по реповете из цялата страна.
    Можете да си го вземете и от нашия офис на пл. Славейков в София, както и стари броеве на половин цена. Трябва само да ни предупредите на: 0895 086 590, magazine@360mag.bg или с лично съобщение във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.