Extreme Sports Channel през май 2012

0


Дата на събитието: 01.05.2012

Сподели

Shares

ПРЕМИЕРА: TransWorld Sessions

Всеки епизод на „TransWorld Sessions“ съчетава смайващи кадри, страхотни истории и най-големите световни звезди на екстремните спортове заедно за едно динамично 30-минутно приключение.

От скейтинг в Сан Диего и сноубордингс най-енергичните райдъри в света, до най-екстремния сърфинг, заснет някога, предаването ви отвежда в най-горещите точки от света на екстремните спортове. Не го пропускайте!

От 5 май, всяка събота и неделя, двойни епизоди, 20:45

ПРЕМИЕРА: TNA: Greatest Matches

„TNA: Greatest Matches“ представя най-големите звезди на кеча по Extreme Sports Channel, разглеждайки някои от най-силовите, експлозивни и забележителни мачове в новата история. Гледайте знаменитости като Кърт Енгъл, Джеф Джарет, Мистър Андерсън, Джеф Харди, Роб Ван Дам, Стинг, Ей Джей Стайлс и Биър Мъни, а водещ ще бъде самият Джеръми Бораш.

От 7 май, всеки делничен ден, 22:35 

ПРЕМИЕРА: Motorbike Diaries – Mad in the Med

Не всеки с желание да предприеме пътешествие, променящо живота, разполага с време или средства да обикаля света в продължение на няколко месеца. Все пак желанието да посетиш удивителни нови места, да срещнеш хора, които не говорят твоя език, да минеш по пътища, по които почти никой не е минавал и да създадеш богат свят от спомени, остава. И така… какво ще кажете за 11 000 км през 15 страни на три континента на мотор само за 16 дни? За да стане още по-интересно, всичко това се случва през зимния сезон и то без помощни камиони. С този план, двама нови приключенци – предприемачът Греъм Хоскинс и актьорът от „Червеното джудже“ Дани Джон-Джулс (в ролята на Котката) – се срещат само три седмици преди да се впуснат в това изключително преживяване в „Motorbike Diaries – Mad in The Med“. Веселите гласове зад кадър са на главните актьори от „Червеното джудже“, които си партнират за пръв път в страничен проект след създаването на култовия сериал. Чуйте невероятните коментари и понякога насърчителни реплики на Крег Чарлз (Листър), Робърт Люълайн (Крайтън) и Крис Бари (Римър) във всички епизоди.

От 14 до 17 май, двойни епизоди, 21:40

ПРЕМИЕРА: BAMMA

„BAMMA“, водещото европейско състезание за Смесени бойни изкуства, ще се излъчва по Extreme Sports Channel от 28 май. Световно известният турнир по Смесени бойни изкуства (MMA) среща каймака на бойците срещу международно утвърдени имена от най-бързо развиващия се спорт в света. MMA включва уникална смесица от бойни изкуства и борба, и произвежда някои от най-добрите спортисти в света.

От 28 май, всеки делничен ден, 23:30

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.