„Motorbike Diaries: Mad in the Med“

0


Дата на събитието: 14.05.2012

Сподели

Shares

Крег Чарлз (Листър), Робърт Люълайн (Крайтън) и Крис Бари (Римър) са водещите на нова поредица по Extreme Sports Channel, която стартира на 14 май 2012 г. Екстремното пътуващо предаване проследява приключенията на Дани Джон-Джулс и предприемача Греъм Хоскинс, които обикалят Средиземноморието с моторите си в „Motorbike Diaries: Mad in the Med“.

Актьорите ще добавят своя уникален поглед към съвместната авантюра, като коментират множеството успехи и премеждия, докато смелата двойка изминава над11 000 км, преминавайки през 15 страни само за 15 дни. За пръв път главните актьори от „Червеното джудже“ си партнират в страничен проект.

Целта на моторното пътешествие е набиране на средства за благотворителност, но е и лично предизвикателство за Дани и Греъм, което включва помощта и подкрепата на много приятели. Крег Чарлз коментира, „Всички ние с радост приехме възможността да подкрепим Дани и е страшно забавно да сме отново заедно“, а след това духовито подмята, „Ако трябва да бъда честен, не вярвах, че може да го направи! Дори не съм си помислял, че може да кара мотор – смятах, че просто се преструва!

Крис Бари добавя, „Като в старите времена е! Познаваме се от години, но е удивително да се съберем след толкова много време.“ Робърт Люълайн също добавя, „Браво на Дани! Ние се шегуваме и се забавляваме много, но това е фантастично постижение. Не съм сигурен, че ще се справя с болките в задните части след две седмици на мотор!“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.